Massigaalassa jaettiin yli 50 000 euroa lasten ja nuorten ideoille  

Tiistaina 31.1. lapsista ja nuorista koostuva raati päätti Masseista mahiksia -toimintarahan jaosta. Rahaa myönnettiin 53 hakijaryhmälle.   

Massimessuiksi nimetyn päivän aikana ryhmät esittelivät ideansa lapsista ja nuorista koostuvalle raadille sekä koululuokille.   

 – Tänä vuonna Masseista mahiksia -toimintarahaa hakeneet ryhmät olivat panostaneet esittelypisteisiinsä todella paljon. Päivä onnistui kokonaisuudessaan erittäin hyvin ja siitä kiitos kuuluu niin masseja hakeneille ryhmille kuin massiraadille, kertoo Tampereen kaupungin nuorisopalveluiden johtava koordinaattori Päivi Niskanen 

Päivä huipentui Massigaalaan, jossa julkaistiin toimintarahan saajat. Toimintarahan saajat valitsi lapsisista ja nuorista koostuva massiraati sekä koululuokat. Rahaa myönnettiin 53 hakijaryhmälle 100–1000 euroa ryhmää kohden.  

Tampereen kaupungin liikunnan ja nuorison palveluryhmän, perusopetuksen sekä varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen jakamalla Masseista mahiksia -toimintarahalla halutaan tukea lasten ja nuorten itse ideoimaa tamperelaisille lapsille ja nuorille suunnattua toimintaa.  

 

Lisätietoja

Päivi Niskanen
Nuorisopalvelupäällikkö
Puhelin:
050 528 7368
Jaa sosiaalisessa mediassa