Lasten Kuurakarnevaali Museo Milavidassa

Sunnuntaina 5.2. klo 11-16 Näsilinnassa on luvassa talvista leikkiä ja askartelua Museo Milavidan Kuurakarnevaalissa! Tilaisuudessa esiintyy myös Lumikuningatar. Ohjelmassa on tarinoita palatsin ja Tampereen historiasta, askartelua, tarkkuusheittoa ja eläinten jälkien tunnistusta Milavidan puistossa. Opastukset ja pajat sisältyvät pääsymaksuun, joka on kaikilta koko päivän vain 5 €.
Prinsessa sinistä taustaa vasten.
Lumikuningatar

Ohjelma:

  • Klo 11–16 Suunnistus: Sinustako jäljittäjä?
    Löydätkö Milavidan puistosta sinne kätketyt eläinten jalanjäljet? Yhdistä löytämäsi jäljet oikeaan eläimeen ja saat pienen palkinnon! Omatoiminen jäljestys alkaa Milavidan sisäänkäynniltä, josta saat suunnistuslomakkeen. Paikka: Näsinpuisto
  • Klo 11 ja 13 Kuinka kumarran keisarille? -opastus
    Miten sanotaan päivää ranskaksi? Kuinka keisarinnalle niiataan? Tule oppimaan hienoille tavoille.  Koko perheen tuokio palatsin pihassa. Kesto n. 30 min. Paikka: Palatsin piha, lähtö Näsilinnan ulko-oven edestä.  
  • Klo 11.30–12 ja 15–15.30 Tarkkuusheittoa!
    Osaatko tähdätä, kuinka hyvin osut maaliin? Paikka: Näsinpuisto tai sisätilat sään mukaan.
  • Klo 12–15 Lumikuningatar tavattavissa Palatsissa
    Tervetuloa mukaan harjoittelemaan kuninkaallisia taitoja sekä kuulemaan Lumikuningattaren laulua klo 12. Lumikuningatar on tavattavissa klo 15 saakka ja odottaa innolla juttuhetkiä pienten ja isompienkin vieraiden kanssa. Paikka: Museo Milavidan ala-aula.
  • Klo 12.30–16 Talvista askartelua
    Askartele veikeä lumiukko. Museo Milavidan alakerrassa, valkoinen sali.
  • Klo 12.30 ja 13.30 Perhekierros: Nottbeckit – Tampereen kosmopoliitit näyttelyyn
  • Klo 14.30–15.30 Opastus: Palatsin puistossa – talvinen kävelykierros Näsinkallion maisemissa
    Tunnetko Tiitiäisen satupuiston? Miten Tallipiha liittyy palatsin historiaan? Mikä on salaperäinen kellari keskellä puistoa? Koko perheelle sopivalla talvisella kävelykierroksella se selviää! Kävelykierros kestää ryhmän etenemisestä riippuen 45–60 minuuttia. Muista säänmukainen vaatetus ja hyvät jalkineet! Kierros alkaa Näsilinnan ulko-oven edestä.
  • Klo 16 Kuurakarnevaali päättyy, museo avoinna klo 18 asti.

 

Jaa sosiaalisessa mediassa