Vastaa kyselyyn Kämmenniemen koulun tiloista

Kämmenniemen koulun perusparannukseen liittyvä asukaskysely on avautunut. Verkkokyselyssä selvitetään, millaisia erilaisia tarpeita koulun tilojen käyttäjillä on ja miten yhteisessä käytössä olevat tilat toimisivat tulevaisuudessa entistä paremmin. Kysely on avoinna 9.2.2023 asti.

Kämmenniemen koulun perusparannus alkaa suunnitelman mukaan vuonna 2025. Koulun pihasta ja sisätiloista halutaan mahdollisimman hyvin alueen asukkaita ja muita käyttäjiä palvelevia.

Koulun tilojen eri käyttäjäryhmien tarpeita ja parannusideoita selvitetään asukaskyselyllä, joka on avoinna 23.1.–9.2.2023. Vastaaminen kestää 5–10 minuuttia. Kyselyyn voivat vastata kaikki Kämmenniemen koulun tilojen eri-ikäiset päivä- ja iltakäyttäjät.

Kämmenniemen koulun käyttäjät ja alueen asukkaat ovat tervetulleita myös työpajaan, jossa selvitetään tarpeita ja ideoita koulun piha- ja sisätilojen yhteiskäytön parantamiseksi. Työpaja on Kämmenniemen koululla 31.1.2023 klo 17–19.

Lisätietoja

Suvi Majander
Service designer / Hellon
Puhelin:
050 344 8952
Jarmo Viljakka
Hankepäällikkö
Elina Kalliohaka
Koordinaattori
Teksti: Johanna Kurela
Kuvat: Hellon
Jaa sosiaalisessa mediassa