IT-alan verkkovalmennus

IT-alan verkkovalmennuksessa osallistujat parantavat IT-alan osaamistaan suorittamalla yliopistojen verkossa julkaisemia ilmaisia verkkokursseja sivutoimisina opintoina. Valmennusryhmästä osallistujat saavat tukea ohjelmointikurssien suorittamiseen, IT-alan osaamiskartoituksen sekä apua ura- ja koulutussuunnitelmien laatimiseen. Ryhmä kokoontuu digitaalisessa ympäristössä kahdesti viikossa. Tapaamiskertojen aikana suoritetaan omatoimisesti ohjelmointitehtäviä ja saadaan tietoa ajankohtaisista IT-alan opiskelu- ja työllistymismahdollisuuksista.

Valmennuksen aikana suoritetaan ensisijaisesti Helsingin yliopiston ohjelmoinnin perusteet ja jatkokurssin opintoja

Myös muiden MOOC.fi-sivuston ja FITech -verkostoyliopiston kurssien suorittaminen on mahdollista.

Valmennus on alkanut 18.1.2022, ja se kokoontuu virtuaalisesti tiistaisin ja torstaisin klo 10-13. Mukaan voi tulla non-stop - periaatteella kevääseen 2023 saakka.

Kohderyhmä

Ryhmä soveltuu Tampereen kaupungin työllisyys- ja kasvupalveluiden asiakkaille, jotka ovat kiinnostuneita työllistymisestä IT-alan kehitystehtäviin. Osallistujilla voi jo olla kokemusta tai koulutusta IT-alalle tai he voivat olla ainoastaan kiinnostuneita kokeilemaan ohjelmoimista. Vaatimuksena on, että osallistujilla on käytössään verkkoon liitetty tietokone ja hyvät perusdigitaidot.
Lisätietoja antaa ryhmän ohjaaja Kari Vahtolammi. Ohjautuminen joko OMA-valmentajan kautta tai sähköpostilla suoraan ryhmän ohjaajalle.

Projektisuunnittelija Kari Vahtolammi
Puhelin:
040 564 0854
Päivitetty 30.6.2022