IT-alan verkkovalmennus

IT-alan verkkovalmennuksessa osallistujat parantavat IT-alan osaamistaan suorittamalla yliopistojen verkossa julkaisemia ilmaisia verkkokursseja sivutoimisina opintoina. Valmennusryhmästä osallistujat saavat tukea ohjelmointikurssien suorittamiseen, IT-alan osaamiskartoituksen sekä apua ura- ja koulutussuunnitelmien laatimiseen. Ryhmä kokoontuu digitaalisessa ympäristössä kahdesti viikossa. Tapaamiskertojen aikana suoritetaan omatoimisesti ohjelmointitehtäviä ja saadaan tietoa ajankohtaisista IT-alan opiskelu- ja työllistymismahdollisuuksista.

Valmennuksen aikana suoritetaan ensisijaisesti Helsingin yliopiston ohjelmoinnin perusteet ja jatkokurssin opintoja

Myös muiden MOOC.fi-sivuston ja FITech -verkostoyliopiston kurssien suorittaminen on mahdollista.

Valmennus on alkanut 18.1.2022, ja se kokoontuu virtuaalisesti tiistaisin ja torstaisin klo 10-13. Mukaan voi tulla non-stop - periaatteella kevääseen 2023 saakka.

Startti IT-alalle -ryhmä

28.9. alkaa keskiviikkoisin kokoontuva Ohjelmoinnin perusteiden intensiiviryhmä. Ryhmä kokoontuu 14.12. asti ja tänä aikana osallistujien on tarkoitus suorittaa 10 op eli Ohjelmoinnin perusteet ja Ohjelmoinnin jatkokurssi. Opinnot suoritetaan joko lyhytkestoisina tai sivutoimisina opintoina. Ryhmä sopii henkilöille, jotka suunnittelevat IT-alan opintoja. Aiempaa ohjelmointiosaamista ei tarvita, vaan hyvät perusdigitaidot riittävät.

Kohderyhmä

IT-ajan verkkovalmennus soveltuu Tampereen kaupungin työllisyys- ja kasvupalveluiden asiakkaille, jotka ovat kiinnostuneita työllistymisestä IT-alan kehitystehtäviin. Osallistujilla voi jo olla kokemusta tai koulutusta IT-alalle tai he voivat olla ainoastaan kiinnostuneita kokeilemaan ohjelmoimista. Vaatimuksena on, että osallistujilla on käytössään verkkoon liitetty tietokone ja hyvät perusdigitaidot.

Lisätietoja antaa ryhmän ohjaaja Kari Vahtolammi. Ohjautuminen joko OMA-valmentajan kautta tai sähköpostilla suoraan ryhmän ohjaajalle.

Projektisuunnittelija Kari Vahtolammi
Puhelin:
040 564 0854
Päivitetty 2.9.2022