Liikuntarannekkeen nettilataus

Voit ladata jo hankittuun uimarannekkeeseen lisää uintikertoja kätevästi verkkokaupassa. Latausmahdollisuus toimii rannekkeissa, joihin on uimahallien tai liikuntapalvelujen asiakaspalvelussa ladattu 10 kerran sarjalippu.

Ostos latautuu rannekkeelle seuraavan liikuntapaikalla tehdyn leimauksen yhteydessä, kuitenkin aikaisintaan yhden tunnin kuluttua ostohetkestä. Lataus liikuntapaikan leimauspisteessä tulee tehdä 30 päivän sisällä.

Mikäli haluat ladata rannekkeelle uuden tuotteen, esim. vaihtaa aikuisten sarjalipun lasten sarjalippuun, tulee tämä tehdä uimahallin kassalla.

Voit ladata uimarannekkeeseen uintikertoja kätevästi verkossa.

Toimi näin - sarjaranneke

Tarvitset ensin uimarannekkeen, jonka olet ostanut uimahallin kassalta tai liikuntapalvelujen asiakaspalvelusta. Sen jälkeen tarvitset tietokoneen, jossa on toimiva nettiyhteys sekä verkkopankkitunnukset tai luottokortin, jolla voit maksaa latauksen.

 1. Valitse Lataa ranneketta.
 2. Syötä rannekkeen numero, joka löytyy rannekkeen takapuolelta.
 3. Valitse lippu ja paina Eteenpäin-painiketta.
 4. Lue verkkokaupan toimitusehdot huolellisesti läpi ja jatka eteenpäin.
 5. Hyväksy tilaus ja syötä halutessasi sähköpostiosoitteesi, johon saat tilausvahvistuksen ostoksestasi. Hyväksy ja siirry maksamaan.
 6. Valitse oma pankkiyhteytesi ja siirry maksamaan pankkitunnuksillasi.
 7. Maksutapahtuman jälkeen muista palata myyjän palveluun. Nettilataus siirtyy rannekkeelle automaattisesti sisäänpääsypuomilla maksamisen yhteydessä.

Toimi näin - QR-koodilippu

 1. Valitse Osta nettilataus QR- koodilla.
 2. Valitse ostettava lippu.
 3. Lue verkkokaupan toimitusehdot huolellisesti läpi ja jatka eteenpäin.
 4. Hyväksy tilaus ja syötä sähköpostiosoitteesi. Tarkista vielä, että sähköpostiosoite on varmasti oikein ja käytössä oleva, toimiva sähköpostiosoitteesi. Hyväksy ja siirry maksamaan.
 5. Valitse oma pankkiyhteytesi ja siirry maksamaan.
 6.  Maksutapahtuman jälkeen muista palata myyjän palveluun. QR-koodi -lippu toimitetaan sähköpostiisi, voit tulostaa QR-lipun paperille tai näyttää sen älylaitteen näytöltä maauimalan lipunmyynnissä, jossa lipun sisältämä tuote siirretään rannekkeelle. Voit käyttää jo olemassa olevaa sarjarannekettasi tai ostaa uuden 10 euron hintaan.
 7. Huom! QR-koodin voi käyttää vain kerran, pidä siitä siis huolta huolellisesti älä luovuta sitä ulkopuoliselle. Rannekkeelle siirron yhteydessä QR-koodi -lippu mitätöidään.
Päivitetty 10.11.2023