Kaukajärven KaVeri

Kaukajärvellä on Kaukaharjun lähitorin lisäksi verkostomaista alueellista toimintaa, jota järjestää Kaukajärven KaVeri. Toiminta keskittyy alueella neljään paikkaan: kirjastoon, vapaa-aikataloon, Haiharaan ja Kaukaharjun lähitorille.

Toiminta koostuu erilaisista ryhmistä, tapahtumista ja ihmisten tapaamisista. Tarjolla on maksutonta ohjausta ja neuvontaa. Toiminta ja palvelut ovat kaikille avoimia ja ne ovat pääsääntöisesti maksuttomia. Voit myös ideoida itse erilaista toimintaa ja kysyä sopivaa tilaa kokoontumiselle.

Kirjasto

Kaukajärven kirjasto palvelee kaikenikäisiä asukkaita. Tilat sopivat myös liikuntaesteisille.

Kaukajärven kirjasto

Vapaa-aikatalo

Alueen yhdistykset ja ryhmät voivat varata vapaa-aikatalon kahviotilaa kaikille avoimeen, maksuttomaan toimintaan ja kokoontumisiin.

Kaukajärven vapaa-aikatalo

Haihara

Haiharassa kaupunkikulttuuriyksikkö ja alueen toimijat järjestävät ilmaisia konsertteja ja tapahtumia.

Haiharan taidekeskus

Kaukaharjukeskus

Kaukaharjukeskuksessa toimii Itsehoito-piste (ITE-piste) sekä sairaanhoitajan ja sosiaaliohjaajan maksuton vastaanotto ilman ajanvarausta. Kaukaharjun lähitorilla järjestetään erilaista ryhmätoimintaa ja tapahtumia niin liikunnan kuin kulttuurinkin merkeissä.

Likellä®-kerhot

Kaukajärvellä toimii lukuisia kaikille avoimia korttelikerhoja, Likellä®-kerhoja. Ohjelmassa on mm. kävelyryhmä, ukkokerho, digiohjaus ja kirjallisuuspiiri.

Likellä®-kerhot

Toiminnan kehittäminen

Kaukajärven lähitorimaista toimintaa kehitetään verkostomaisesti ryhmässä, johon kuuluu sekä kaupungin että alueen toimijoita.

Aluekoordinaattori on alueen oma yhteyshenkilö. Haluatko antaa palautetta asuinalueestasi tai kysyä jotakin? Mikä on hyvin? Mikä kaipaa muutosta?

Aija Karttunen
Tule mukaan kehittämään Kaukajärven KaVerin toimintaa. Ota yhteyttä aluekoordinaattoriin. Aluekoordinaattori
Puhelin:
040 801 6910

Tämän sivun löydät myös osoitteella tampere.fi/kaukajarvenkaveri

Päivitetty 18.3.2024