Tule nauttimaan torielämästä myös illalla ‒ iltatorilla ensimmäistä kertaa myös kirpputori

Tammelantorilla järjestetään jälleen kesällä keskiviikkoisin iltatori. Iltatorien tarkoituksena on elävöittää torielämää ja tarjota jokaiselle mahdollisuus vierailla toreilla.

‒ Kaikilla ei ole mahdollisuutta käydä torilla päiväsaikaan, toteaa Tampereen kiinteistöpäällikkö Jenni Rämälä.

Hän kertoo, että torikauppiaiden kanssa pohdittiin, millaisia toiveita heillä on torin kehittämisen suhteen. Pohdinnoissa nousi idea ilmaisista iltakirpputoreista. Tänä vuonna torilla järjestetäänkin ensimmäistä kertaa myös iltakirpputori. 

Kuka tahansa voi mennä Tammelantorilla keskiviikkona kello neljästä eteenpäin vapaalle kirpputoripaikalle ja myydä siinä vanhoja tavaroitaan. Paikkaa ei tarvitse etukäteen varata. Myös Laukontorilta löytyy joitain kirpputoripaikkoja, joita saa keskiviikkona neljän jälkeen käyttää. 

‒ Haluamme tarjota maksuttoman kirpputorimahdollisuuden kaikille. Iltatori kirpputori on vaivaton tapa laittaa vanhat tavarat kiertoon, eikä siitä synny myyjälle ylimääräisiä kustannuksia. Kirpputori on myös hyvä kohtaamispaikka, Rämälä pohtii. 

Myös vakituisille torimyyjille on annettu kokeiluna mahdollisuus pitää omia myyntikojujaan pidempään auki kello 22.00 asti.
 

Torijumpat Tammelantorilla jatkuvat

Lisäksi Tampereen jumppatiimi Tajun pitämät ilmaiset torijumpat jatkuvat myös tänä vuonna.

‒ Jumpat sopivat kaikenikäisille ja niitä voi tehdä torin asfalttipinnallakin. Ihmiset ovat tykänneet jumpista paljon. Kun olet ollut koko päivän töissä, voit käydä kotona pyörähtämässä ja mennä sitten kuudesta seitsemään torijumppaamaan Tammelantorille keskiviikkoisin, Rämälä kertoo.

Jos sinulla on ideoita, miten haluaisit elävöittää toreja niin voit antaa ideoita ja palautetta sähköpostiosoitteeseen [email protected].

Lisätietoja

Jenni Rämälä
Kiinteistöpäällikkö
Puhelin:
040 198 1286
Teksti: Julia Koski
Kuvat: Julia Koski
Jaa sosiaalisessa mediassa