Hyväntekeväisyysturnaus Save Pond Hockey 9.3. Tampereella – kerää joukkue ja lähde pelaamaan kiekkoa ilmaston puolesta!

Save Pond Hockey -hyväntekeväisyysturnaus kokoaa maaliskuussa pipolätkän harrastajat Sorsapuiston kentälle. Kaiken tasoisia joukkueita kutsutaan viettämään hauska päivä ja pelaamaan sen puolesta, että myös tulevilla sukupolvilla olisi mahdollisuus pelata jääkiekkoa ulkojäillä.
Neljä henkilöä pelaamassa jääkiekkoa luonnonjäällä.
Hyväntekeväisyysturnauksessa pipolätkää ei pelata pipo kireällä, vaan kaiken tasoiset joukkueet ovat tervetulleita osallistumaan.

Lauantaina 9.3. järjestetään jo seitsemäs Save Pond Hockey -pipolätkäturnaus Tampereella. Pipolätkää ei pelata pipo kireällä, vaan kaiken tasoiset joukkueet ovat tervetulleita osallistumaan hyvän asian puolesta. Kerää esimerkiksi kaveriporukan, työyhteisön tai naapuruston kesken joukkue ja ilmoittaudu mukaan. Tarjolla on omat sarjat kilpailusta kiinnostuneille sekä rentoa yhdessäoloa tavoitteleville. Joukkueen kooksi suositellaan 6–12 pelaajaa.

Pelit pelataan neljällä neljää vastaan, ja yhden ottelun kesto on kaksi kertaa 10 minuuttia. Jokaiselle osallistuvalle joukkueelle on luvassa vähintään kolme ottelua. Joukkuepaikkoja turnaukseen on rajoitetusti, joten kannattaa ilmoittautua ajoissa.

Turnauksen alkuun pelataan All Star -ottelu, jossa saatetaan nähdä paikallisia kiekkotähtiä. Turnauksen järjestää Save Pond Hockey ry yhteistyökumppaneineen. Yhteistyökumppanina on myös Tampereen kaupungin Hiilineutraaleja tekoja -kehitysohjelma.

Turnauksesta saatavat sponsori- ja osallistumismaksut lahjoitetaan ilmastonmuutoksen vastaiseen työhön. Save Pond Hockey -turnauksia pelataan kevään 2024 aikana myös Turussa, Helsingissä, Raahessa, Raumalla, ja Lappeenrannassa.  

Ilmastonmuutos muuttaa talviolosuhteita

Tampereella ilmastonmuutos näkyy muun muassa kovina pakkasina ja lumi- ja vesisateina, liukkaiden kelien lisääntymisenä ja kesällä helleaaltoina. 

Tampereen tavoite on olla hiilineutraali vuonna 2030. Ilmastonmuutoksen hillintä sekä sen vaikutuksiin varautuminen ja sopeutuminen vaativat monenlaisia muutoksia meiltä kaikilta.

Tampereen kaupungin omat ilmastotoimet on koottu Hiilineutraali Tampere 2030 -tiekartaksi. Hiilineutraaleja tekoja -kehitysohjelman avulla kaupunki etsii tapoja tukea asukkaita ja yrityksiä kestävän arjen valinnoissa. Kukaan ei voi tehdä kaikkea, mutta jokainen voi tehdä jotakin. 

Tärkeä osa ilmastotyötä on myös luonnon monimuotoisuudesta huolehtiminen. Sekä kaupungin ilmasto- että luontotyön etenemistä voi seurata Ilmastovahti-palvelussa.

Yli 100

peli- ja lähikenttää jäädytetään Tampereella talven aikana. Suurimmassa osassa kenttiä sallitaan jääpelit. Peleille varatut kentät on aina varustettu jääkiekkomaalein.

Kuvat: Marko Seuranen Photography
Jaa sosiaalisessa mediassa