Hiedanrannassa palautetaan Hiedanraitti jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden käyttöön

Näsisaaren täyttötöiden ja raitiotietöiden vuoksi suljettuna ollut Hiedanraitti otetaan takaisin jalankulku- ja pyöräreitiksi 18. joulukuuta alkaen. Autolla Hiedanrantaan ajetaan edelleen Tehdaskartanon kautta.

Paasikiventien ja Lielahden kartanon välinen Hiedanraitti lyhentää jalankulun ja pyöräilyn reittiä Lielahden kartanon ja Paasikiventien välillä.

Paasikiventien ja Lielahden kartanon välinen Hiedanraitti lyhentää jalankulun ja pyöräilyn reittiä Lielahden kartanon ja Paasikiventien välillä. Hiedanraitilla pyöräily- ja jalankulku risteää työmaaliikenteen kanssa, joten kulkijoilta pyydetään tarkkaavaisuutta.

Nykyinen Paasikiventien ylittävä jalankulun ja pyöräilyn reitti poistuu käytöstä tammikuun 2024 aikana, kun Tampereen kaupunki aloittaa Paasikiventien ylittävän sillan purkutyöt. Purkutöiden liikennejärjestelyistä tiedotetaan  erikseen.

Hiedanraitin avauduttua lähimmät linja-autopysäkit Hiedanrantaan saavuttaessa ovat Paasikiventien varressa.

Jaa sosiaalisessa mediassa