Lasten Pirkkaset -kulttuurikuukauden tapahtuma­ilmoittautuminen avautuu

Lasten Pirkkaset-kulttuurikuukausi on Pirkanmaan kuntien yhteinen lastenkulttuurifestivaali, joka järjestetään vuosittain helmikuussa. Kutsumme kaikki mukaan tekemään tapahtumia yhteiseen juhlaan. Tapahtumaan voi ilmoittautua mukaan 4.12–31.12.2023.

Lasten Pirkkasiin voi ilmoittaa mukaan niin isot kuin pienetkin 0-12-vuotiaille lapsille sekä heidän perheilleen suunnatut tapahtumat, kuten erilaiset esitykset, perhepäivät, työpajat, kurssit tai näyttelyt. Määräpäivään mennessä ilmoitetuista tapahtumista koostetaan Pirkkasten helmikuinen ohjelma, joka julkaistaan 15.1.2024 nettisivulla osoitteessa lastenpirkkaset.fi. Osallistuminen kuukauden ohjelmaan on maksutonta. 

Tervetuloa mukaan toteuttamaan monipuolista ja innostavaa lastenkulttuurikuukautta Pirkanmaalle! Kutsua saa jakaa! Vuoden 2024 teema ”Lasten Pirkkaset – kivaa kirjaimilla” kannustaa lapsia ja aikuisia tarinoiden, sanaleikin ja lukuilon maailmaan. Kiertävänä esiintyjänä on Improvisaatioteatteri Snorkkeli.


Kuinka ilmoitan tapahtumani osaksi Lasten Pirkkasia 4.12.–31.12.2023:
1.    Kirjaudu sisään Tampereen tapahtumakalenteriin osoitteessa tapahtumat.tampere.fi / Luo itsellesi maksuton käyttäjätunnus.
2.    Luo tapahtuman järjestävälle organisaatiolle profiili. Huom. Jos tiedät, että organisaatiollanne on jo olemassa profiili, pyydä sen ylläpitäjää lisäämään sinut saman profiilin ylläpitäjäksi.
3.    Valitse oikeasta yläkulmasta ”Lisää” ja ”Luo tapahtuma”.
4.    Syötä tapahtumasi tiedot suomeksi. Syötä tiedot myös englanniksi, jos se on mahdollista.
5.    Lisää tapahtumaan Muut sivustonaihe -kategoriasta Lasten Pirkkaset sekä #LastenPirkkaset. Huom. Mikäli tämä valinta jää tekemättä, ei tapahtuma tallennu Lasten Pirkkasten ohjelmistokokonaisuuden alle.
6.    Julkaise tapahtumasi.
 

Lisätietoja

Niina Niiniluoto
Puhelin:
050 364 6134
Teksti: Niina Niiniluoto
Jaa sosiaalisessa mediassa