Kaupin urheilupuistossa valmistellaan alkavaa hiihtokautta

Kaupissa on ryhdytty talvivalmisteluihin. Säilölumen peitteet on poistettu, ja lumen levitys ladulle alkaa ensi viikolla. Ulkoilijoiden on muistettava välttää alueella liikkumista latutöiden aikana.

Kaupin urheilupuistossa aloitetaan säilölumen levitys maanantaina 13.11., ja ensimmäinen latuosuus pyritään avaamaan hiihtäjille perjantaina 17.11. klo 16. Latu tehdään viime vuoden tapaan takasuoralle hiihto- ja pesäpallostadionin taakse, ja sen tarkempi kuvaus löytyy oheisesta kartasta. 

Ladulla pääsee ensimmäisessä vaiheessa sivakoimaan noin kahden kilometrin mittaisen lenkin. Valmiille ladulle kuljetaan tekonurmikenttä 2:n ja 3:n välistä, ja toinen kulkureitti löytyy huoltorakennuksen viereisen pysäköintialueen kohdalta. Huoltorakennuksen etuosa ja päädyt ovat tällä hetkellä työmaa-aluetta.

Kauppiin on hankittu myös toinen latukone, jonka avulla saadaan aamuisin nopeammin ladut huollettua ja hiihtäjien käyttöön. Ajantasaisia latutietoja voi tarkastella ulkoliikunnan olosuhdepalvelusta, jota päivitetään talvikauden edetessä sitä mukaa kun latua saadaan valmiiksi.

Turvallisuussyistä ulkoilijoita ja hiihtäjiä muistutetaan, että ennen ladun valmistumista ja virallista avaamista on alueella ja latureitillä kulkeminen latutöiden aikana ehdottomasti kielletty.

Lisätietoja

Mikko Heinonen
Liikuntapäällikkö
Puhelin:
050 554 5835
Teksti: Satu Jarva
Jaa sosiaalisessa mediassa