Perheliikunnan syyskausi on tarjonnut monipuolista liikuntaa

Perheliikunta on tamperelaisille lapsille, nuorille ja heidän perheilleen suunnattua maksutonta toimintaa. Tavoitteena on innostaa perheitä yhdessä liikkumiseen ja tekemiseen.
Liikuntakoordinaattori Laura Kostiainen ripustaa heijastimia puuhun.
Perheliikunnan koordinaattori Laura Kostiainen ripusti lapsille Liikkuva Tampere -heijastimia Laikunlavan heijastinpuuhun.

Perheliikunnan syksy on ollut vilkas! Perheet ovat löytäneet syksyn mittaan ryhmiin mukavasti, ja uusiakin kävijöitä on saatu mukaan kursseillemme. Syksyn kohokohdiksi muodostuneille laavuretkille ehdimme tänä vuonna kolmesti. Onnistuneiden retkien takana olivat myös yhteistyökumppanimme, nuorten treenien nuorten liikunnanohjaaja Tuomo, nuorten liikuntamotivaattori Jenita, Tampereen Taivaltajat, Pirkanmaan Karva-Kaverit, Kaverikoirat ja Wigren.

Perheliikunnan tuorein tulokas, perheiden perjantaihulinat on myös saanut uusia perheitä liikkeelle. Perheiden yhteinen, hauska liikuntatuokio pidetään perjantaisin Nääshallissa klo 10–12. Lisää väkeä leikkimään ja puuhaamaan mahtuu vielä mukaan. Myös muilla perheliikunnan tunneilla on jonkin verran vielä tilaa; katso kaikkien kurssiemme tarkemmat ilmoittautumisohjeet ja tiedot ilmoittautumisjärjestelmästä ja tule mukaan perheiden yhteiseen, maksuttomaan toimintaan.

Luistelukurssit kutsuvat perheitä Sorsapuistoon

Syksyn kääntyessä talveen odotamme jo perinteeksi muodostuneiden loppuvuoden luistelukurssien alkamista Sorsapuiston kentällä. Luistelukursseja on tarkoitus pitää 18.11.–9.12. välisenä aikana. Kursseja pidetään neljänä viikonloppuna kahdelle ryhmälle, ja ensimmäiset 20 ilmoittautunutta mahtuu mukaan kumpaankin ryhmään.

Kurssien ohjauksesta vastaavat tänäkin vuonna Tappara ry:n ammattiohjaajat. Kurssilla tutustutaan luistelutaidon alkeisiin hauskojen leikkien ja tehtävien kautta sekä erilaisia välineitä hyödyntäen. Luistelukurssi on suunnattu ensisijaisesti 3–7-vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen.

 

Laura Kostiainen
Lisätietoja Liikuntakoordinaattori
Puhelin:
044 486 3816
Puhelin:
044 486 3816
Teksti: Laura Kostiainen ja Satu Jarva
Kuvat: Satu Jarva
Jaa sosiaalisessa mediassa