Kaupunginvaltuusto kokoontuu 18.9. kello 17

Tampereen kaupunginvaltuusto kokoontuu maanantaina 18.9.2023 Tampere-talossa. Kokousta voi seurata suorana lähetyksenä kaupungin verkkosivuilta kello 17.00 alkaen. Lähetystä voi myös tulla seuraamaan Tampere-talon pääaulaan yleisökatsomoon.

Kokouksen asialistalla on KOy Tampereen Monitoimiareenan pääomajärjestelyt sekä tontin myynti myy Asunto Oy Koskipuistolle. Kokous käsittelee myös valtuustoaloitteita ja päättää ensi vuoden kokousaikataulusta.

Kokous on niin kutsuttu hybridikokous eli valtuutetut voivat osallistua kokoukseen joko etänä tai kokoustilassa Tampere-talossa. Yleisö pääsee halutessaan seuraamaan videota kokouksesta Tampere-talon pääaulassa. Tampere-talon osoite on Yliopistonkatu 55.

Kaupunginvaltuuston kokousta voi seurata myös Tampere.fi-verkkosivuilta. Suoran lähetyksen kommenttipalstalle voi lähettää viestejä lomakkeella. X:ssä (entinen Twitter) voi keskustella tunnisteella #trevaltuusto.

Jaa sosiaalisessa mediassa