Kenestä Vuoden vapaaehtoinen ja Vuoden aikuinen? Ehdota tunnustuksen saajia

Tampereen kaupunki palkitsee vuosittain tamperelaisia, jotka ovat toimineet ansiokkaasti toisten hyväksi. Tänä vuonna Vuoden vapaaehtoisen palkinnon teemana on monikulttuurisuus ja kotoutumisen edistäminen. Vuoden aikuisen tunnus myönnetään puolestaan lasten ja nuorten syrjäytymisen ehkäisemiseksi työskentelevälle tamperelaiselle. Tunnustuksen saajia voi ehdottaa 1.10.2023 asti.

Tampereen kaupunki myöntää joka vuosi tunnustuspalkintoja tamperelaisille henkilöille, ryhmille tai yhteisöille, jotka toimivat esimerkillisellä tavalla muiden hyväksi. Palkitsemisen teemat vaihtuvat vuosittain.

Tänä vuonna Vuoden aikuinen -palkitsemisen teemana on lasten ja nuorten syrjäytymisen ehkäiseminen. Tunnustuksen voi saada toimija, joka esimerkiksi edistää tamperelaisten lasten ja nuorten mielenterveyttä tai järjestää lapsille ja nuorille liikunta-, kerho- tai leiritoimintaa.

Vuoden vapaaehtoinen -palkinto myönnetään tänä vuonna vapaaehtoistoimijalle, joka on edistänyt monikulttuurisuutta ja kotoutumista. Palkittavaksi etsitään vapaaehtoista, joka tuo iloa, tukea, toivoa ja voimavaroja muille sekä innostaa muitakin vapaaehtoisia osallistumaan yhteisen hyvän tekemiseen.

Tamperelaiset voivat esittää perusteltuja ehdotuksia siitä, kenelle nämä tunnustukset pitäisi myöntää. Ehdotuksia voi jättää sähköisellä lomakkeella 1.10.2023 asti. Jos haluaa ehdottaa sekä Vuoden aikuista että Vuoden vapaaehtoista, tulee täyttää kummastakin oma lomake.

Tampereen kaupungin kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta päättää palkinnon saajat ehdotusten pohjalta. Palkintojen saajat julkistetaan 22.11.2023.

Lisätietoja

Tiia Heinäsuo
Vuoden aikuisen palkitsemisen valmistelu Erityisasiantuntija
Puhelin:
050 411 2434
Jaana Ylänen
Vuoden vapaaehtoisen palkitsemisen valmistelu Hyvinvointikoordinaattori
Puhelin:
040 800 7874
Teksti: Johanna Kurela
Jaa sosiaalisessa mediassa