Kissanmaalla aloitetaan Eutunniityn ja Nallenpuiston vihertyöt sekä Ketunkadun katutyöt

Kissanmaalla aloitetaan syyskuun alussa Eutunniityn ja Nallenpuiston viheralueiden kunnostustyöt sekä viereisen Ketunkadun kunnostus.  Työn aikana Ketunkatua pääsee ajamaan asuinkortteleihin, ja kulku poispäin järjestetään puiston kautta.

Ketunkadulla uusitaan katurakenteet, päällysteet ja katuvalaistus. Katu- ja vihertyöt valmistuvat ensi keväänä. Työn urakoitsija on Tampereen Infra Oy.

Eutunniityn ja Nallenpuiston kunnostustöillä toteutetaan hulevesiratkaisuja.  Nallenpuistossa Ritakadun vierustaa kulkeva suora Ritaoja muutetaan puiston eteläosassa laajaksi tulvaniityksi. Eutunniityn pohjoisosassa uoma muotoillaan kosteikoksi. Viheralueille tulee myös kukkaniittyjä ja puustoisia niittyalueita.

Nallenpuiston eteläosaan rakennetaan niittypolku ja pieni hiekkakenttä, jollaa voi pelata petankkia. Penkit sijoitetaan tulvaniityn reunalle rakennettavalle polulle. 

Nallenpuiston leikkipaikka ja kenttä poistetaan

Puiston vähällä käytöllä olevat kenttä ja leikkipaikka poistetaan muutostöiden yhteydessä. Leikkipaikan poisto perustuu yhdyskuntalautakunnan hyväksymään leikkipaikkaohjelmaan. Lähin leikkipaikka on hiljattain kunnostettu Ruotulanpuiston leikkipaikka.

Lisätietoja

Janne Syrjä
Rakennuttaja, Tampereen kaupunki: Rakennuttajahortonomi
Puhelin:
050 501 2597
Teksti: Tarja Nikupaavo-Oksanen
Jaa sosiaalisessa mediassa