Kuuselakeskuksen noutopiste avataan syyskuun aikana

Härmälän Kuuselakeskukseen avataan syyskuussa väliaikainen toimipiste varausten noutoa ja aineiston palauttamista varten.

Kuuselakeskuksen noutopiste avataan syyskuun aikana, kun tilan tekniset valmiudet on saatu kuntoon. Tarkasta avaamisajankohdasta tiedotetaan kirjaston verkkosivuilla heti sen varmistuttua. Noutopiste on avoinna ma-su klo 8-18, ja se toimii omatoimiperiaatteella eli ovet avautuvat kirjastokortilla ja sen tunnusluvulla. Kuuselakeskuksen pisteellä voi noutaa varauksia tai palauttaa aineistoa. Asiakkaat voivat varausten lisäksi lainata myös palautushyllyssä olevia aineistoja, mutta muuten Kuuselakeskukseen ei tule kokoelmaa tai muita kirjaston palveluita.

Tampereen kaupunginkirjaston lainoja voi palauttaa mihin tahansa PIKI-kirjastoon. Härmälän kirjaston varaukset on siirretty automaattisesti noudettavaksi pääkirjasto Metsosta, mutta noutopaikaksi voi vaihtaa haluamansa kirjaston PIKI-verkkokirjastossa. Kuuselakeskuksen noutopiste lisätään noutopaikkavaihtoehtojen joukkoon syyskuussa.

Härmälän kirjasto on suljettuna koulutalon perusparannuksen ajaksi. Perusparannuksen arvioidaan valmistuvan tammikuussa 2025. Kirjasto avataan tämän jälkeen tutuissa tiloissa. Härmälän kirjaston palautusluukku ei ole käytössä remontin aikana.

Lisätietoa uutisessa Härmälän kirjasto suljetaan remontin vuoksi

Jaa sosiaalisessa mediassa