Nuorisopalvelut jalkautuu juhlijoiden pariin Blockfesteillä

Kaupunkifestivaali Blockfest rantautuu Tampereen Ratinaan 18.–19.8.2023. Tuhannet nuoret kokoontuvat tuolloin joko festivaalialueelle tai sen välittömään läheisyyteen juhlimaan. Nuorisopalveluiden työntekijät yhdessä muiden ammattilaisten kanssa ovat nuorten apuna niin festivaalialueella kuin sen ulkopuolella.

Tampereen kaupungin nuorisopalvelut on myös tänä vuonna Blockfestien virallinen yhteistyökumppani. Nuorisopalvelut on ollut suunnittelemassa ja toteuttamassa yhdessä muiden toimijoiden kanssa festivaalialueen HAPPEE-aluetta, johon festivaalikävijät voivat tulla hengähtämään hetkeksi ja vaihtamaan halutessaan kuulumisia ammattilaisten kanssa. Lisäksi osa alueelle jalkautuvista nuoriso-ohjaajista toimii tapahtumassa yhdessä mielenterveys-, päihde- ja seksuaaliväkivaltatyöhön erikoistuneitten ammattilaisten kanssa “Miten menee?” -tukihenkilöinä.

– Viime vuonna aloitettu uusi yhteistyömalli koettiin hyväksi ja sitä jatketaan myös tänä vuonna. Tavoitteenamme on olla läsnä nuorille sekä festivaalialueen sisä- että ulkopuolella. Kyselemme heiltä kuulumisia ja autamme tarvittaessa, kertoo nuorisopalvelujen koordinaattori Miia-Mari Kivistö.

Blockfest-viikonlopun aikana festivaalikansan pariin jalkautuu yhteensä noin 25 nuorisopalvelujen työntekijää festivaaliialueelle ja sen ulkopuolelle.

Lisätietoja

Miia-Mari Kivistö
Koordinaattori
Puhelin:
040 610 5710
Jaa sosiaalisessa mediassa