Kaupunginvaltuusto kokoontuu kauden viimeiseen kokoukseensa 

Tampereen kaupunginvaltuuston kevätkauden viimeinen kokous pidetään maanantaina 12.6.2023 Tampere-talossa. Kokousta voi seurata suorana lähetyksenä kaupungin verkkosivuilta kello 17.00 alkaen. Lähetystä voi myös tulla seuraamaan Tampere-talon pääaulaan yleisökatsomoon.
kaupunginvaltuusto kokouksessaan, ihmisiä istumassa pöytiensä ääressä ja puheenjohtaja edessä johtamassa puhetta isossa Tampere-talon salissa.
Kaupunginvaltuusto kokoontuu Tampere-talossa

Kokouksen asialistalla on muun muassa kaupungin tarkastuslautakunnan arviointikertomus vuodelta 2022, kaupungin vuoden 2022 tilinpäätös, tilintarkastuskertomus ja vastuuvapaudet.  Lisäksi valtuusto saa käsiteltäväkseen Tampereen kaupungin kuluvan vuoden toiminnan ja talouden katsauksen sekä muutoksia vuoden 2023 talousarvioon. Päätettävänä on myös Tampereen kaupunkikonsernin tytäryhtiöiden uudistettu konserniohje.


Kokous on niin kutsuttu hybridikokous eli valtuutetut voivat osallistua kokoukseen joko etänä tai kokoustilassa Tampere-talossa. Yleisö pääsee halutessaan Tampere-talolle seuraamaan kokousta, videota kokoukesta voi seurata Tampere-talon pääaulassa.  Tampere-talon osoite on Yliopistonkatu 55.


Kaupunginvaltuuston kokousta voi seurata myös Tampere.fi-verkkosivuilta. Suoran lähetyksen kommenttipalstalle voi lähettää viestejä lomakkeella. Twitterissä voi keskustella tunnisteella #trevaltuusto. Twitter-viestit eivät toistaiseksi välity kommenttipalstalle Twitterin teknisten muutosten vuoksi.

 

Jaa sosiaalisessa mediassa