Kaupunki palkitsee Minetit joukkuevoimistelun Euroopan mestaruudesta

Kaupunginhallitus päätti kokouksessaan 5.6.2023 palkita Minetit joukkuevoimistelun vuoden 2023 Euroopan mestaruudesta 10 000 euron tunnustuspalkinnolla. Kokouksessa hyväksyttiin myös useita koulujen ja päiväkotien tarveselvityksiä.

Tampereen Sisu ry:n Minetit voitti kultaa Vantaalla 27.–28.5.2023 järjestetyissä joukkuevoimistelun Euroopan mestaruuskilpailuissa. 

Euroopanmestaruudesta palkitseminen noudattaa kaupungin periaatteita poikkeuksellisen urheilumenestyksen huomioinnissa. Linjauksen mukaisesti joukkuemestaruudesta EM-tason kilpailuissa muissa kuin olympia- ja paralympialajeissa palkitaan 10 000 eurolla tai kaupunginhallituksen harkinnan mukaan.

Kaupunginhallitus hyväksyi kokouksessaan 5.6.2023 myös Hatanpään ja Aleksanterin koulujen perusparannusten tarveselvitykset, Hiedanrannan koulun ja päiväkodin tarveselvityksen ja esiselvityksen sekä Takahuhdin koulurakennusten ja päiväkodin perusparannusten ja laajennusten tarveselvitykset. Kaupunginhallitus linjasi, että hankesuunnitteluvaiheessa kustannuksia tulee pyrkiä pienentämään vähintään kymmenellä prosentilla tarveselvityksen alustavasta kustannusarviosta.

 

Lisätietoja

Jukka Etu-Seppälä
Liikunta- ja nuorisojohtaja
Puhelin:
050 342 2812
Lauri Savisaari
Johtaja
Puhelin:
040 801 6081
Jaa sosiaalisessa mediassa