Vastaa kyselyyn asuinkiinteistöjen pyöräpysäköinnistä

Miten asuinkiinteistösi tai naapurustosi pyöräpysäköinti tulisi järjestää ja tarvitaanko pyöräpysäköintiin uudenlaisia ratkaisuja? Niitä voisivat olla esimerkiksi asuinkorttelin yhteinen, keskitetty pyöräpysäköinti tai paremman palvelutason lisämaksulliset pyöräpaikat. Vastaa kyselyyn ja vaikuta Tampereen kaupungin asukaspyöräpysäköinnin linjauksiin sekä uuden Hiedanrannan kaupunginosan pyöräpysäköinnin suunnitteluun.

Kyselytutkimuksen tavoitteena on muun muassa selvittää, millaisia pyöräpysäköinnin tarpeita kaupunkilaisilla on, mikä on sopiva etäisyys kotiovelta pyöräpysäköintiin ja mikä olisi asukkaiden valmius maksaa kuukausivuokraa pyöräpysäköinnistä.  Tampereen kaupungin ja Hiedanrannan Kehitys Oy:n tilaama tutkimus on osa Aalto-yliopistossa tarkastettavaa diplomityötä.

Kyselyssä ei kerätä henkilötietoja, eivätkä yksittäiset vastaajat ole tunnistettavissa aineistosta. Kyselyyn vastataan verkossa ja vastaaminen onnistuu tietokoneella, mobiililaitteella tai tabletilla. Vastaaminen vie noin 10 minuuttia.

Kysely on auki sunnuntaihin 11.6.2023 asti. 

Lisätietoja

Matilda Hakumäki
Kysely ja tutkimus:
Timo Seimelä
Tilaaja Tampereen kaupunki: Liikenneinsinööri
Puhelin:
040 758 2104
Jaa sosiaalisessa mediassa