Tampere isännöi 18-vuotiaiden miesten koripallon EM-kisoja vuonna 2024

Suomen Koripalloliitto ja Tampereen kaupunki ovat tehneet sopimuksen 18-vuotiaiden miesten koripallon EM-kisojen järjestämisestä Tampereella vuonna 2024. Kisojen pääareenana toimii Tampereen Hakametsän jäähalli.

18-vuotiaiden EM-kisat kokoavat 16 Euroopan parasta koripallomaata Tampereelle heinä-elokuun taitteessa vuonna 2024. Vuotta myöhemmin Tampereella järjestetään myös yksi miesten EM-kisojen alkulohkoista.

- Tampere on työskennellyt vuosia Suomen Koripalloliiton kanssa monella tasolla. Nuorten lahjakkuuksien osalta on hienoa päästä isännöimään U18-EM-kilpailuja 2024, ja odotamme innolla yhteistyötä tämän projektin osalta. Hienot kisat tulossa – olemme valmiina, Tampereen kaupungin tapahtumajohtaja Perttu Pesä avaa. 

Tämä on vasta kolmas kerta, kun nuorten Euroopan mestaruus ratkaistaan Suomessa. Ensimmäisen kerran vuonna 1982 Forssassa ja Uudessakaupungissa järjestettiin 16-vuotiaiden naisten EM-kilpailut. Toisen kerran 20-vuotiaiden EM-kisat pelattiin Helsingissä vuonna 2016.

Lisätietoja

Perttu Pesä
Tapahtumajohtaja
Puhelin:
050 587 6200
Kuvat: Ville Vuorinen / Koripalloliitto
Jaa sosiaalisessa mediassa