Ahvenisjärven liikuntapuiston rakennustyöt käynnistyvät 24.5.2023

Ahvenisjärven nykyisen kentän paikalle sijoittuvien uusien tekojäiden rakennustyöt käynnistyvät ja tekonurmikenttä 1 poistuu käytöstä.
Karttakuva Ahvenisjärven kentän alueesta
1: Tekonurmikenttä 1 poistuu käytöstä 24.5.2023, 2: Tekonurmikenttä 2 on käytössä kesäkauden ajan, 3: Tenniskenttä poistuu käytöstä kesäkuun alusta lähtien.

Tekonurmikenttä 1:n tekonurmi poistetaan, jonka jälkeen työt jatkuvat maanrakennustöillä. Tekonurmikenttä 2 on käytössä normaalisti kesäkauden ajan, mutta käyttäjiä pyydetään noudattamaan erityistä varovaisuutta alueella liikkuessa sekä noudattamaan urakoitsijan antamia opastuksia. Kentän laidassa sijaitseva tenniskenttä on käytössä kesäkuun alkuun saakka, jonka jälkeen se poistetaan käytöstä turvallisuussyistä.

Ahvenisjärven liikuntapuistoon valmistuu remontin myötä uusi tekojääalue ja tekojääkaukalo. Kesäisin käytössä ovat kaksi tekonurmikenttää, koripallokenttä sekä ulkokuntosalialue.

Ahvenisjärven liikuntapuiston rakentaminen sisältyy sivistys- ja kulttuurilautakunnan vuosisuunnitelmaan 2023 ja se on hyväksytty lautakunnan kokouksessa 13.12.2022.  Rakennustyöt valmistuvat lokakuun loppuun mennessä, maanrakennustöiden urakoitsijana toimii Tampereen Infra Oy sekä pintarakenteiden ja kylmälaitteiden osalta Unisport Infra Oy.

Suunnitelma Ahvenisjärven kentästä
Ahvenisjärven liikuntapuiston talvisuunnitelma.
Ahvenisjärven kentän kesäsuunnitelma
Ahvenisjärven liikuntapuiston kesäsuunnitelma.

Lisätietoja

Anne Ravaska
Rakennuttaminen Rakennuttajainsinööri
Puhelin:
040 806 3906
Mikko Heinonen
Liikuntapäällikkö
Puhelin:
050 554 5835
Jaa sosiaalisessa mediassa