Kevään luotsitoiminnassa luvassa iltarasteja ja luontoretkiä

Vaikka lunta on vielä maassa, ovat iltarastit jo käynnistyneet eri puolilla kaupunkia.

Suunnistus on erinomainen liikuntamuoto, joka sopii kaikille, ikään tai kuntoon katsomatta. Jos metsään lähteminen on hankalaa yksin, voit pyytää seuraksi liikuntaluotsin. Kaupungin kouluttamat vapaaehtoiset liikuntaluotsit lähtevät maksutta mukaan liikunnan pariin. Iltarastit toimivat myös omatoimirasteina, joten voit käydä luotsin kanssa kiertämässä reitin sinulle sopivana ajankohtana.

Ota yhteyttä luotsivälitykseen [email protected] ja sovitaan sinulle luotsaus suunnistuksen pariin.

Lähde liikkeelle luontoon luotsien kanssa

Kevätkauden maksuttomilla luontoretkillä seuraamme kevään etenemistä huhtikuusta alkaen. Ota omat eväät sekä juomista mukaan. Myös kiikari kannattaa ottaa mukaan lintujen bongaamista varten. Luontoretkien kesto on 1,5–2 tuntia.

Ensimmäinen retki tehdään Iidesjärvellä maanantaina 24.4. klo 13. Kokoontuminen on järven länsipäässä kohdassa Lokintaival (Iidesranta/Viinikka). Reitti kulkee Iidesjärven rantaa pitkin päättyen järven itäpäässä sijaitsevalle lintutornille. Matkaa lintutornille tulee noin kolme kilometriä.

Luontoretket ovat kaikille avoimia tapahtumia, joihin ei tarvitse ilmoittautua. Lisää kevään retkiä ja tietoa luotsitoiminnasta löydät sivulta tampere.fi/luotsit.

Jaa sosiaalisessa mediassa