Löydä kesätyö! -rekrytointitapahtuma tarjoaa nuorille kesätyömahdollisuuksia

Finlaysonin Kohtaamisia.-tilassa järjestetään 23.3.2023 Kesäduuni23 – Löydä kesätyö! -rekrytointitapahtuma klo 14–17. Tapahtumassa kesätyönhakijat kohtaavat kesätöitä tarjoavien yritysten kanssa. Lisäksi mukana on tubettaja Namikolinx, joka kertoo ajatuksiaan kesätöistä.

Tapahtumassa työnantajat esittelevät avoimia kesätyöpaikkojaan ja haastattelevat hakijoita paikan päällä. Asiantuntijat tarjoavat vinkkejä kesätyönhakuun, kuten CV:n ja hakemusten tekoon. Voit myös otattaa itsestäsi uuden valokuvan CV-kuvauksessa. Tapahtuma on maksuton ja suunnattu kaikille alle 30-vuotiaille.

Kesäduuni-kampanja yhdistää 17–30-vuotiaat työnhakijat ja yritysten tarjoamat kesätyöpaikat. Löydä kesätyö! -rekrytointitapahtuma järjestetään 23.3.2023 klo 14–17 Finlaysonin Kohtaamisia.-tilassa osoitteessa Satakunnankatu 18A, 33210 Tampere.

Tapahtuman järjestää Tampereen kaupungin työllisyys- ja kasvupalvelut ja mukana on muun muassa nuorille kesätöitä tarjoavia yrityksiä, kuten TAMPA - Tampereen Talopalvelut Oy, 4H, Henkilöstöliiga Pirkanmaa Oy, Panimo Plevna sekä Jalkapalloseura Tampere United ry, tubettaja Namikolinx, Ohjaamo sekä Tampereen kaupungin yrityskoordinaattorit.

Tapahtumainfo Tapahtumat.tampere.fi-sivulla

Lisätietoa Tampereen Ohjaamosta

Teksti: Tuija Jaatinen
Kuvat: Tuija Jaatinen
Jaa sosiaalisessa mediassa