Uutinen
27.1.2023 13.40
Tampereen kaupunginvaltuusto istuntosalissa kokouksessaan.

Tampereen kaupunginvaltuusto kokoontuu maanantaina 30.1.2023 kello 17.00

Vuoden ensimmäistä Tampereen kaupunginvaltuuston kokousta maanantaina 30.1.2023 voi seurata suorana lähetyksenä kaupungin verkkosivuilta kello 17.00 alkaen.

Valtuuston kokouksen asialistalla on muun muassa Tampereen Vesi liikelaitoksen yhtiöittäminen ja  Frenckellin asemakaavan hyväksyminen. Käsiteltävät valtuustoaloitteet koskevat kevyen liikenteen väylien talvikunnossapidon kriteereitä ja valvontaa, kaupungin esihenkilöiden koulutusta työtaisteluoikeuksista ja työehtosopimuksista sekä kaupunkiviljelyn edistämistä. Valtuustolle tuodaan tiedoksi myös nuorisovaltuuston aloite sukupuolineutraalien vessojen lisäämiseksi kaupungin tiloissa. 

Kokous on niin kutsuttu hybridikokous eli valtuutetut voivat osallistua kokoukseen joko etänä tai kaupunginvaltuuston istuntosalissa. Valtuustosalin yleisölehteri on avoinna, näin yleisö pääsee halutessaan seuraamaan kokousta myös keskusvirastotalolla, osoitteessa Aleksis Kiven katu 14–16, A-rappu, 6. kerros.

Kaupunginvaltuuston kokousta voi seurata myös tampere.fi -verkkosivuilta. Suoran lähetyksen kommenttipalstalle voi lähettää viestejä verkkolomakkeella tai tekstiviestinä. Twitterissä keskusteluun voi osallistua tunnisteella #trevaltuusto

Kaupunginvaltuuston kokous 30.1.2023 esityslista
 

Linkki suoraan lähetykseen

Teksti: Aila Rajamäki
Jaa sosiaalisessa mediassa