Tervetuloa valtuuston puheenjohtajan ja pormestarin asukasiltaan 23.1.

Tampereen kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Ilmari Nurminen ja pormestari Anna-Kaisa Ikonen kutsuvat kaupunkilaisia mukaan asukasiltapäivään maanantaina 23. tammikuuta 2023 klo 16–17. Tilaisuuden teemana ovat kansainväliset asiat mutta kysyä ja keskustella voi myös muista asioista.

Asukasilta pidetään Tampereen virastotalon valtuustosalissa (Aleksis Kiven katu 14–16 C). Asukasillan teemana ovat kansainväliset asiat mutta kysyä ja keskustella voi myös muista asioista. Tilaisuuden kielet ovat suomi ja englanti.

Asukkaiden kysymyksiin vastaamassa ja keskustelemassa ovat valtuuston puheenjohtaja Ilmari Nurmisen ja pormestari Anna-Kaisa Ikosen lisäksi apulaispormestareista Aleksi Jäntti, Johanna Loukaskorpi ja Pekka Salmi. 

Tapahtumaa voi myös seurata suorana lähetyksenä Tampereen kanavalla. Tilaisuuden tallenne on myöhemmin nähtävissä Tampereen kanavalla kahden viikon ajan.

Yleisö voi lähettää tilaisuuteen ennakkokysymyksiä verkkolomakkeella 19.1.2023 asti. Kysymyksiä ja kommentteja voi esittää myös tilaisuuden aikana joko pyytämällä puheenvuoroa tai lähettämällä niitä suoran lähetyksen yhteydessä olevalle kommenttiseinälle.

Lähetä ennakkokysymyksiä asukasiltaan 23.1.2023
Seuraa tilaisuutta Tampereen kanavalla 23.1. klo 16 alkaen

Päivitetty 16.1.2023 klo 15.04.
Tilaisuuden teemana ovat kansainväliset asiat mutta kysyä ja keskustella voi myös muista asioista.

Lisätietoja

Tiia Joki
Pormestarin erityisavustaja
Teksti: Tiia Joki ja Johanna Kurela
Kuvat: Laura Vanzo / Visit Tampere
Jaa sosiaalisessa mediassa