Meidän PeltsuMultsu-asukastapahtumassa oli vilskettä ja taikatunnelmaa

Taikuri heiluttelee taikasuvaa ja tekee temppua avustajanaan yleisöstä pikkupoika.
Taikuri Timo Tiikkaisen taikatemput viihdyttivät asukastapahtumassa..

Asukastapahtuma Multisillan päiväkodilla sai alueen asukkaat runsain joukoin liikkeelle syksyisenä torstai-iltana. Uuden päiväkodin avoimet ovet houkutteli yli 150 kävijää tutustumaan tammikuussa käyttöönotettuihin tiloihin. – Uudet ja ajanmukaiset tilat saivat asukkailta paljon kiitosta, iloitsee Multisillan päiväkodin johtaja Saija Orenius.

Multisillan päiväkodilla oli paikalla myös lähiöohjelman edustajat keskustelemassa asukkaiden kanssa ajankohtaisista asioista. Samalla saattoi vastata lähiöohjelman asukaspalautekyselyyn. Lapset saivat piirtää oman lempipaikkansa kotiseudulla, ja tarjolla oli virvokkeita ja munkkeja. Kotiin vietäväksi sai #PeltsuMultsu-kassin ja -tikkareita.

Tampereen yliopiston EKOS-tutkimushanke järjesti illan aikana kolme avointa keskustelutilaisuutta, joissa perehdyttiin Lähiöohjelma-tutkimushankkeen tuloksiin, asukkaiden näkemyksiin arjen sujuvuudesta ja hyvinvoinnista, alueen tulevaisuudesta ja osallisuudesta PeltsuMultsussa.

 – Oli mukava huomata, että tilaisuutemme keräsi väkeä ja paljon kiinnostuneita asukkaita saapui viimeiseen Lähiöohjelman järjestämään asukastapahtumaan. Timo Tiikkaisen koko perheen taikashow viihdytti ja sai kiitosta, kertoo lähiöohjelman projektipäällikkö Henna Kuitunen.

Peltolammin ja Multisillan alueita on kehitetty parin viime vuoden aikana ympäristöministeriön koordinoimassa lähiöohjelmassa (2020–2022). Vaikka Lähiöohjelma-projekti päättyy, alueen kehittäminen jatkuu.


Lisätietoja Peltolammista ja Multisillasta löydät verkkosivuilta www.tampere.fi/peltsumultsu ja facebook.com/peltsumultsukehittyy.

Vanha nainen tutkii PeltsuMultsu kehittyy -julistetta, jossa kuvataan alueen kehityskulkua.
Peltolammin ja Multisillan alueita on kehitetty parin viime vuoden aikana ympäristöministeriön koordinoimassa lähiöohjelmassa.
Kuvat: Tommi Penttinen
Jaa sosiaalisessa mediassa