Hyppää sivuvalikkoon

Työntarjoajalle

Nuori kiharahiuksinen nainen istuu tummassa toimistossa. Hän pitelee kännykkää kädessään ja katsoo mietteliäänä sivulle. Hänen edessään on kannettava tietokone.

Kesäduuni-kampanja 2023 on päättynyt. Kiitos kaikille mukana olleille.

Löydä itsellesi motivoituneita tekijöitä kesäksi!

Kesäduuni-kampanjan kautta voit löytää 17–30-vuotiaita kesätyöntekijöitä joko lyhyisiin työsuhteisiin tai vaikka koko kesäksi. Kampanjaan osallistuminen on ilmaista.

Jokainen työmahdollisuus on arvokas. Kiitos, että mahdollistat nuorelle ikimuistoisen kesän ja tärkeän työkokemuksen!

Tee näin:

Luo itsellesi yritysprofiili, laadi kesätyöpaikkailmoitukset ja odottele hakemuksia!

  • Rekisteröidy Tiitukseen työntarjoajaksi.  Rekisteröityminen on ilmaista. Rekisteröitymisen jälkeen saat vahvistuspyynnön sähköpostiisi.
  • Rekisteröityminen onnistuu joko älypuhelimella Tiitus-sovelluksessa tai verkkosivuilla. Tiitus-sovelluksen löydät Google Play -kaupasta tai Apple Storesta.
  • Luo profiili rekisteröitymisen jälkeen. Täytä yrityksesi perustiedot huolellisesti. Kun olet valmis, klikkaa oikeasta alareunasta löytyvää "valmis"- painiketta.
  • Luo työpaikkailmoitus valitsemalla yläkulmasta löytyvästä työpaikat-painike ja sen jälkeen luo työpaikkailmoitus. Täytä toimiala ja sijainti- kohdassa valitse toimialueet valikosta Kesäduuni23 ja Tiitus.
  • Julkaise työpaikkailmoitus Tarkista, että kaikki työpaikkailmoitusta koskevat tiedot ovat oikein. Julkaisemisen jälkeen voit siirtyä odottelemaan hakemuksia. Onnea!

Kun ilmoittamaasi työpaikkaa haetaan, saat siitä tiedon sähköpostilla. Pääset näkemään hakijoiden työnhakuprofiilit ja ottamaan heihin yhteyttä ja sopimaan mahdollisista haastatteluista ja rekrytoinnista. Sinun on myös itse mahdollista lähestyä kiinnostavia hakijoita. Näin helppoa se on!

Pitchaa työpaikkasi ja saat näkyvyyttä YouTubessa

Työllisyys- ja kasvupalvelujen studiossa Finlaysonilla tarjotaan työantajille maksutonta mahdollisuutta lyhyen pitchauksen eli työpaikan esittelypuheen videointiin. Pitchaukset julkaistaan työllisyys- ja kasvupalvelujen YouTube-kanavalla. Saatte videon myös omaan käyttöönne. Pitchaamalla rakennat työnantajabrändiä ja erottaudut muista työnantajista!

Varaa aika pitchaukseen: [email protected]

Katso esimerkki Kohtaamisia.työpaikat-videosta:

Onko sinulla kysyttävää? Ota yhteyttä:

[email protected]
Kasvupalvelut työnantajille ja yrityksille
puhelin 040 580 8811

Tampereen kaupungin työllisyys- ja kasvupalvelut toteuttaa Kesäduuni-kampanjan tänä vuonna jo viidennen kerran yhteistyössä Ohjaamo Tampereen ja Pirkanmaan TE-toimiston kanssa.

Päivitetty 4.9.2023