Pyynikin rannalla.

Miten voit edistää hyvinvointiasi

Eläkkeelle-tapahtuma huhtikuussa

Sampolassa on huhtikuussa 2023 Eläkkeelle-tilaisuus, joka on suunnattu eläkkeellä oleville tai lähivuosina eläkkeelle siirtyville tamperelaisille.

Tilaisuuden ohjelma varmistuu maaliskuun aikana. Tilaa tästä muistutusviesti tapahtumasta.

Pohditko hyvinvointiasi?

Terveys ja hyvinvointi ovat kaikille tärkeitä. Hyvinvointi muodostuu levosta, liikunnasta, ravinnosta ja henkisestä tasapainosta. Voit huonosti, jos jokin niistä on muita heikompi. 

Elämänhallinta on helpompaa, kun olo on energinen. Voit tehdä paljon oman hyvinvointisi edistämiseksi ja ylläpitämiseksi. Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa. Tarjolla on monenlaista tukea kuten ryhmätoimintaa sekä tietoa hyvinvoinnin edistämiseksi.

Työterveyden tai opiskeluterveydenhuollon piiriin kuuluvat saavat ensisijaisesti niiltä lisätietoa ja tukea.

 

Elintapaohjauksen ryhmät

Tunnistat elintapaohjaukseen liittyvät ryhmät ja tilaisuudet "Arjen ja omahoidon tueksi" -logosta. Tapahtumat aukeavat Tampereen alueen tapahtumakalenterissa tapahtumat.tampere.fi.

Arvioi terveyttäsi ja elintapojasi Omaolo-palvelussa

Omaolo on sosiaali- ja terveydenhuollon palvelu- ja asiointikanava, jossa voit arvioida terveyttäsi, saada omahoidon tukea ja tehdä hyvinvointia edistäviä valmennuksia. Tarvittaessa voit saada sitä kautta yhteyden sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaiseen.

Tunnista hyvinvointiasi edistäviä asioita

Hyvinvoinnin edistäminen lähtee nykytilanteen ymmärtämisestä. Voit tehdä erilaisia kartoituksia, tehtäviä ja testejä.

Tämän sivun löydät myös osoitteella tampere.fi/edistahyvinvointiasi

Päivitetty 20.1.2023