Lukuvuoden aikataulut
LUKUVUODEN 2024-2025 LOPUN AIKATAULUJA
Päättöperiodi 20.5. - 28.5.
Helatorstai 29.5.
Ensimmäisen ja toisen vuositason kevätjuhla pe 30.5. klo 10
Kevään ylioppilasjuhla la 31.5. klo 9 ja klo 11.30
Arviointi valmis 2.6.
Uusintaan ilmoittautuminen päättyy 3.6.
Uusinta 5.6. klo 16.10
LUKUVUOSI 2025-2026
Syyslukukausi ke 6.8. - pe 19.12.2025
Syysloma ma 13.10. - pe 17.10.
Itsenäisyys- ja ylioppilasjuhla pe 5.12. klo 13.00
Joululoma 20.12.2025 - 6.1.2026
Kevätlukukausi ke 7.1. - la 30.5.2026
Avoimien ovien päivä (koulupäivä) la 17.1.
Penkinpainajaiset to 5.2.
Wanhojen päivä pe 6.2.
Talviloma ma 23.2. - pe 27.2.
Pääsiäisloma to 2.4. - ma 6.4. (kiirastorstai vapaa)
Kevätjuhla la 30.5.
Vanhempainillat
Vanhempainillat
25A-I ke 27.8. klo 18.00
24A-J ke 12.11. klo 18.30
23A-I ke 5.11. klo 18.30
Päivittäinen aikataulu
1. tunti klo 8.15 - 9.30
2. tunti klo 9.45 - 11.00
3. tunti klo 11.10 - 13.00 / 11.45 - 13.00
ruokailuvuoro / oppitunti:
11.10-11.45 / 11.45-13.00
11.40-12.15 / 11.10-11.40 ja 12.15-13.00
11.55-12.30 / 11.10-11.55 ja 12.30-13.00
12.25-13.00 / 11.10-12.25
Ruokailun ajankohta ilmoitetaan jokaisen periodin kohdalla Wilmatiedotteissa.
4. tunti klo 13.15 - 14.30
perjantaisin:
ryhmänohjaustuokio 13.05-13.30
oppitunti 13.35-14.50
5. tunti klo 14.40 - 15.55
Päättöperiodin aikataulu
Päättöperiodin päivän työskentely tapahtuu klo 8.15-14.30 välisenä aikana kunkin opintojakson opettajan ohjeistuksen mukaisesti.
Palkkikaavio
ma | ti | ke | to | pe | |
---|---|---|---|---|---|
8.15-9.30 | 8 | 1 | 7 | 7 | 1 |
9.45-11.00 | 4 | 2 | 6 | 6 | 2 |
11.10-13.00 | 5 | 3 | 5 | 3 | 3 |
13.15-14.30 | 6 | 4 | 2 | 4 | 5 |
14.40-15.55 | 7 | 8 | 1 | 8 |
2025 - 2026
aikataulu | päättöperiodi | uusinta (ilmoittaudu viim.) | arviointi | |
---|---|---|---|---|
1. periodi | 6.8. - 26.9. | 18.9. - 26.9. | ||
2. periodi | 29.9. - 25.11 | 17.11. - 25.11. | 11.12. (9.12.) | 8.12. |
3. periodi | 26.11 - 30.1. | 23.1. - 2.2. | ||
4. periodi | 3.2 - 1.4. | 24.3. - 1.4. | ||
5. periodi | 7.4. - 30.5. | 20.5. - 28.5. | 3.6. (2.6.) | 1.6. |