Hyppää sivuvalikkoon

Hyvä tietää

Asiointi lukion toimistossa ja opettajainhuoneessa

Toimisto sijaitsee koulumme 1.kerroksessa ja on avoinna asiointia varten koulupäivinä klo 9.00 - 14.00.

Nimen, osoitteen, puhelinnumeron ja huoltajien tietojen muutokset tehdään välittömästi Wilmassa “Lukio: Opiskelijan tiedot” –lomakkeella. Muutoksista on ilmoitettava myös ryhmänohjaajalle.

Opinto- ja koulumatkatuet haetaan suoraan sähköisesti OmaKelassa. Opiskelutodistukseen liittyvissä asioissa käännytään lukiosihteerin puoleen.

Opettajien henkilökohtaiset postilaatikot ovat toimistoa vastapäätä.

Löytötavaroita voi tiedustella toimistosta ja vahtimestarilta.

Vahtimestari

Vahtimestareiden työtila on ala-aulassa.

Säilytyslokerot

Opiskelijat saavat käyttöönsä numerokoodeilla toimivat säilytyslokerot, joissa on hyvä säilyttää tavaroita päivän aikana. Lokerot jaetaan opiskelijoille lukuvuoden alussa. Jos lokerolle tulee tarvetta kesken lukuvuoden, käänny lukiosihteerin puoleen. 

Vakuutuksista

Tampereen kaupungin lukioiden opiskelijat on tapaturmavakuutettu koulualueella varsinaisella kouluajalla opetuksen aikana, välitunneilla ja otettaessa osaa koulun opetussuunnitelman puitteissa järjestettyyn toimintaan sekä niihin välittömästi liittyvillä meno- ja paluumatkoilla.

Koulun toiminnassa sattuneista tapaturmista tulee välittömästi ilmoittaa opintojakson opettajalle tai opintomatkan vastuuhenkilölle riippumatta siitä, syntyykö hoitokustannuksia.

Tapaturmat hoidetaan terveydenhoitajan tai lääkärin ohjeiden ja lähetteiden mukaisesti joko julkisen tai yksityisen terveydenhuollon toimipisteissä.

Tapahtumasta tehdään koululla mahdollisimman pian lukiosihteerin kanssa tapaturmailmoitus. Tapaturmasta aiheutuneet kustannukset maksetaan ensin itse ja korvaukset haetaan vakuutusyhtiöiltä jälkikäteen. Hakemuksen voi täyttää verkossa. 

If.fi-vakuutukset

Vakuutuksista korvataan myös lääkärin määräämät ylimääräiset koulukyydit lääkärinlausunnon perusteella. Vakuutus ei kata vaatteita, tavaroita, varusteita eikä välillisiä kuluja.

Matkustajavakuutus on voimassa lukion opiskelijoiden opetussuunnitelman mukaisilla ulkomaan matkoilla sekä niihin sisältyvinä vapaa-aikoina. Vakuutus koskee tapaturmia ja sairastumista matkan aikana. Matkatavarat eivät kuulu korvauksen piiriin. 

Päivitetty 21.11.2023