Tampere-talo Sorsapuiston suunnalta.

Muu osallistuminen

19.8.2024 klo 17.00

Osallistu

Seuraa kaupunginvaltuuston kokousta 19.8.2024

Tervetuloa seuraamaan Tampereen kaupunginvaltuuston kokousta joko paikan päällä Tampere-talossa tai suorana videolähetyksenä Tampereen kanavalla. Voit keskustella kokouksen aiheista suoran lähetyksen yhteydessä olevalla kommenttipalstalla sekä viestipalvelu X:ssä.

Kaupunginvaltuusto on Tampereen kaupungin korkein päättävä elin. Valtuusto kokoontuu yleensä kerran kuukaudessa tekemään päätöksiä merkittävistä ajankohtaisista asioista. Valtuusto on kokoontunut huhtikuusta 2023 alkaen Tampere-talossa kaupungintalon remontin vuoksi.

Kokouksen esityslista julkaistaan 11 päivää ennen kokousta. Löydät sen esityslista- ja pöytäkirjahausta. Samaan paikkaan tulee kokouksen tarkastettu pöytäkirja kokousta seuraavan viikon tiistaina.


Seuraa kokousta ja keskustele

Kaupunginvaltuuston kokoukset ovat julkisia. Voit seurata kokousta Tampere-talon aulan yleisökatsomossa tai seuraamalla suoraa lähetystä Tampereen kanavalta. Lähetys alkaa 10–15 minuuttia ennen kokouksen alkua.

Suoran verkkolähetyksen yhteydessä on kommenttipalsta, jossa voit keskustella muiden kokousta seuraavien kanssa. Kommentteja voi lähettää verkkolomakkeella tai tekstiviestinä. Voit keskustella kokouksen aiheesta myös viestipalvelu X:ssä tunnisteella #trevaltuusto.

Kokouksen videotallenne julkaistaan Tampereen kanavalla kahden arkipäivän kuluessa kokouksesta.

Paikka

Tampere-talo, Yliopistonkatu 55 33100 Tampere