Hyppää sivuvalikkoon

Kehittäjänuoret

Tervetuloa mukaan Tampereen Ohjaamon Kehittäjänuoreksi!

Oletko nuori ja haluat vaikuttaa Tampereen Ohjaamon toimintaan? Haluatko olla mukana kehittämässä palveluja, joita tarjoamme nuorille?

Kehittäjänuoret on ryhmä, jossa ollaan aktiivisesti mukana kehittämässä Ohjaamon palveluja. Ryhmän tavoitteena on kuulla nuorten ääntä ja mielipiteitä, jotta palveluita voidaan kehittää paremmin vastaamaan nuorten tarpeita.

Kokoontumiset ovat kerran kuussa joko livenä Tampereen keskustassa tai etänä. Tapaamisten aikana pääset keskustelemaan muiden nuorten sekä Ohjaamon henkilökunnan kanssa. Kehittäjänuorissa kehitetään yhdessä ideoita ja ehdotuksia siitä, miten Ohjaamosta voisi tulla entistä parempi paikka nuorille.

Kehittäjänuorissa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa moniin asioihin, kuten Ohjaamon viestintään, tapahtumiin, palveluihin ja tiloihin. Voit myös antaa palautetta jo olemassa olevista palveluista ja ehdottaa uusia ideoita, joita haluaisit nähdä Ohjaamossa.

Jos olet kiinnostunut Tampereen Ohjaamon Kehittäjänuorten toiminnasta, ota yhteyttä Ohjaamoon. Kerromme sinulle mielellämme lisää ryhmästä ja siitä, miten voit osallistua mukaan.

Tule mukaan vaikuttamaan!

Lisätiedot:

[email protected]

Päivitetty 12.12.2023