Kitaran soittaja Metson Rockway-huoneessa.

Kirjastojen musiikkihuoneet

Kirjastoissa on musiikkihuoneita, joissa voit soittaa ja laulaa. Musiikkitilojen käyttö on maksutonta.

Pääkirjasto Metso

Musiikkitilat varataan ajanvarausohjelmassa. Voit varata musiikkihuoneen yhdeksi tunniksi päivässä. Soundin ja Rockway-huoneen varausaika on kaksi tuntia. Varaus raukeaa, jos varaaja ei ole saapunut 10 minuutin kuluessa varauksen alkamisesta.

Musiikkiosastolla on myös digitaalipiano, johon ei tarvitse ajanvarausta.

Musiikkihuoneet

Musiikkihuoneita on kaksi samanlaista. Niissä on akustinen piano, mahdollisuus kuunnella cd-levyjä ja oman laitteen kytkemiseen miniplugilla.

Rockway-huone

Rockway-huone on äänieristetty huone, jossa on perusbändisoittimien lisäksi äänitysmahdollisuus sekä pääsy Rockway-soitonopetuspalvelun kursseihin. Se on tarkoitettu omaehtoiseen palvelun tarjoamien kurssien ja sisältöjen hyödyntämiseen, harjoitteluun ja opiskeluun.

Tilasta löytyy kielisoittimia, sähkörummut, mikrofoneja sekä midi-koskettimisto. Äänitystä ja äänen jälkitöitä varten tilassa on kahdella sisäänmenolla varustettu äänikortti ja Logic Pro-ohjelmisto.

Soundi

Soundi on äänieristetty huone, johon on koottu äänitysstudiolaitteisto. Tilasta löytyy kielisoittimia, sähkörummut, kosketinsoitin, sampleri, mikrofoneja ja muuta äänittämiseen ja musiikintekemiseen tarvittavia laitteita. Lue lisää Soundista

Pääkirjaston musiikkiosasto
sähköposti [email protected]
puhelin 040 806 4918

Hervannan kirjasto

Hervannan kirjastossa on pianohuone ja monitoimihuone. Monitoimihuoneessa voi mm. soittaa omia instrumentteja ja laulaa.

Huoneet varataan ajanvarausohjelmassa tai puhelimitse. Voit varata huoneen yhdeksi tunniksi päivässä. Varaus raukeaa, jos varaaja ei ole saapunut 10 minuutin kuluessa varauksen alkamisesta.

Koilliskeskus

Koilliskeskuksen musiikkihuoneessa voi soittaa digitaalista pianoa, sähkörumpuja, kitaraa sekä omia instrumentteja tai laulaa.

Huone varataan ajanvarausohjelmassa. Voit varata huoneen yhdeksi tunniksi päivässä. Varaus raukeaa, jos varaaja ei ole saapunut 10 minuutin kuluessa varauksen alkamisesta.

Lielahden kirjasto

Lielahden kirjaston musiikkihuoneessa on digitaalinen piano, sähkökitara ja karaokelaitteet. Lisäksi huoneessa on monikanavakuuntelulaitteet, joilla voi kuunnella cd- ja lp-levyjä sekä katsoa DVD- tai bluray-elokuvia.

Huone varataan ajanvarausohjelmassa tai puhelimitse. Voit varata huoneen kahdeksi tunniksi päivässä. Varaus raukeaa, jos varaaja ei ole saapunut 10 minuutin kuluessa varauksen alkamisesta.

Päivitetty 20.10.2022