Hervanta Trio

Yleiskuva Hervannnan kirjaston tiloista.

Hervanta Trio on verkostomaisesti toimiva alueen hyvinvointikeskus, joka tarjoaa alueen asukkaille monia tärkeitä palveluja. Palvelut löytyvät ostoskeskus DUOn vieressä sijaitsevista Raili ja Reima Pietilän suunnittelemista kolmesta rakennuksesta.

Hervanta Triossa toimii useita julkisia palveluja, kuten Pirkanmaan hyvinvointialueen terveysasema, hammashoitola sekä äitiys- ja lastenneuvolat, ja kaupungin kirjasto ja tietotori, nuorisokeskus sekä sisäliikuntapalveluja. Terveysaseman rakennuksessa on myös Fimlab Laboratoriot Oy:n näytteenottolaboratorio. Palveluja ovat:

Kirjasto

Hervannan kirjaston toisesta kerroksesta löytyy monipuolista luettavaa monilla kielillä ja runsas musiikkiosasto. Samassa kerroksessa toimivat myös lehtilukusali ja tietotori.

Hervannan kirjasto

Terveyspalveluja

Terveyspalveluista vastaa Pirkanmaan hyvinvointialue. Lisätietoa hyvinvointialueen sivustolta Pirha.fi.

Nuorisokeskukset

Hervannassa toimivat Kupolin ja Helapuiston nuorisokeskukset. Nuorisotilat ovat avoimia kaikille nuorille asuinpaikasta riippumatta.

Nuorisokeskukset

Hervannan vapaa-aikakeskus

Vapaa-aikakeskus tarjoaa monipuolisesti sisäliikuntaa palloilulajeista kuntosaliharjoitteluun. Aikaa voi viettää savi- ja keramiikkatöiden sekä kudonnan parissa. Liikuntakeskuksessa on useita varustetasoltaan vaihtelevia kokous- ja koulutustiloja.

Hervannan vapaa-aikakeskus

Aija Karttunen
Tule mukaan kehittämään Hervanta Trioa ja sen toimintaa. Ota yhteyttä kaakon aluekoordinaattoriin: Aluekoordinaattori
Puhelin:
040 801 6910

Tämän sivun löydät myös osoitteella tampere.fi/hervantatrio

Päivitetty 30.5.2023