Tampereen maauimalassa toimitaan terveysviranomaisten määräysten mukaisesti

Verkossa ja sosiaalisessa mediassa on levinnyt huhuja ja paikkaansapitämättömiä väitteitä koskien Tampereen maauimalan veden laatua. Maauimalassa on turvallista uida, altaasta on nyt poistettu puiden lehtiä.

Uimahallien ja maauimalan veden laatua seurataan jatkuvasti ja mikäli arvoissa todetaan poikkeamia, toimintamallit ovat selkeät ja niitä noudatetaan asianmukaisesti ja välittömästi.

-    Jokaiseen havaintoon reagoidaan aina ja erite-epäilyt selvitetään huolellisesti. Mikäli erite-epäily todetaan aiheelliseksi, uimavalvojat välittävät siitä tiedon veden laatua seuraaville henkilöille heti. Tämän jälkeen allas suljetaan ja vesi käsitellään tehostetulla kloorauksella, johon kuluu aikaa esimerkiksi lastenaltaan osalta noin kaksi tuntia, toteaa allasvesitekniikasta vastaava työnjohtaja Sami Sirén.

Tampereella on yhteensä neljä uimahallia ja maauimala, joissa vuositasolla käy yhteensä noin miljoona asiakasta.

 

Lisätiedot:

Sami Sirén
työnjohtaja
puhelin: 050 554 5864
[email protected]

Jaa sosiaalisessa mediassa