Kalevan liikuntapuistossa aloitetaan uuden huoltorakennuksen rakennustyöt 13.5.2024

Liikuntapuiston kulkureittejä joudutaan muuttamaan rakennustöiden ajaksi, mutta kaikki alueen kesätoiminnot ovat edelleen ulkoilijoiden käytössä.

Kalevan liikuntapuistossa aloitetaan maanantaina 13.5. uuden huoltorakennuksen rakentaminen. Liikuntapuiston pääportti ja sen yhteydessä oleva pienempi portti suljetaan kävijöiltä rakennustöiden ajaksi, ja kulku puistoon tapahtuu Viinikankadun puoleisesta portista rullakiekkokentän takaa sekä ison kentän päädyn kohdalla olevasta Salhojankadun pikkuportista. Kulkureitit ovat nähtävillä oheisessa kartassa.

Työmaa-alue on merkitty aidoin. Myös liikuntapuiston läheisyydessä liikkuvia kehotetaan tarkkaavaisuuteen, koska alueella on työmaaliikennettä.

Uuteen liikuntapuiston huoltorakennukseen on suunniteltu muun muassa puku- ja pesuhuoneet ryhmille, henkilökunnan tilat ja yleisö-wc. Rakennuksessa on tilaa myös kahviolle sekä luistinten teroitus- ja vuokrauspalvelulle. Oppilaitokset saavat yhteiskäyttöön varastotilan, josta liikuntatunneille osallistuvat voivat lainata urheilu- ja liikuntavälineitä. 

Huoltorakennus valmistuu suunnitelman mukaan helmikuussa 2025. Hankkeen rakennuttamisesta vastaa Tampereen Tilapalvelut Oy. 

Lisätietoja

Petri Koivusilta
Hankeinsinööri
Puhelin:
041 730 5496
Teksti: Satu Jarva
Jaa sosiaalisessa mediassa