Tesoman alueen perheille maksuttomia Perheköksiä toukokuussa

Perheköksät ovat aikuisen ja alakouluikäisen lapsen yhteisiä ruokakursseja, joissa ohjaajan opastuksella opetellaan kokkaamaan helppoja ja edullisia arjen kasvisruokia.

Perheköksät Tesoman koululla 7.5., 21.5. ja 24.5. Ilmoittaudu haluamallesi kerralle nyt.

Hiilineutraaleja tekoja -kehitysohjelma tarjoaa Tesoman, Raholan, Tohlopin ja Ikurin asukkaille mahdollisuuden osallistua maksuttomiin Perheköksiin toukokuussa Tesoman koululla. Jokaisella Perheköksäkerralla valmistetaan yhdessä kokkaillen erilainen kasvipohjainen ateria. Lopuksi päästään nauttimaan itsetehtyjä ruokia.
 

Tavoitteena on, että osallistujat saavat käytännön vinkkejä, miten lisätä helposti kasvipainotteisia ruokia osaksi perheen ruokavaliota tuunaamalla arjen suosikkeja kasvisversioiksi. Samalla opitaan vinkkejä ruokapreppaukseen eli miten helpottaa kiireistä arkea esivalmistelemalla aterioita. Perheköksissä ruoka-aineisiin, ruoanvalmistustaitoihin ja keittiössä toimimiseen tutustutaan yhdessä lasten kanssa. Lasten kiinnostus ruokaan ja ruoka-aineisiin lisääntyy, kun he pääsevät itse osallistumaan ruoanvalmistukseen. Ohjaajana toimii kotitalousopettaja, ammatillinen opettaja ja restonomi Lea Hietanen / Ruokahetkiä.

Kenelle: Yhdestä perheestä mukaan voi ilmoittautua yksi aikuinen ja yksi lapsi. Lasten kanssa kokkaamaan ovat tervetulleita niin kummit, mummitkin kuin muutkin aikuiset.
Max. osallistujamäärä 10 perhettä (1 lapsi ja 1 aikuinen) / kerta.
 

Missä ja milloin: kolme erillistä kertaa ti 7.5., ti 21.5. & pe 24.5. klo 17.30–20
Tesoman koulun kotitalousluokassa.
 

Ilmoittautuminen: sitova ilmoittautuminen 8 päivää ennen Perheköksää eli
ensimmäiselle kerralle jo 29.4. Vahvistamme vielä jokaisen osallistumisen erikseen.
 

Ilmoittautumislomake osoitteessa tampere.fi/hiilineutraalejatekoja

Hiilineutraaleja tekoja -kehitysohjelma

Jaa sosiaalisessa mediassa