Pihassa käyvä museo on mitä parhainta lähipalvelua – ehdota kohdetta Peräkonttimuseolle

Peräkonttimuseon kesäkiertueen pysähtymiskohteita etsitään ikäihmisten asumisyksiköiden, palveluyksiköiden, kerhojen ja yhteisöjen läheisyydestä. Vuonna 2014 alkanut kiertueperinne on maksutonta Konkarit - ikäihmisten museopalveluja -toimintaa Tampereen kaupungilla.
Harmaatakkinen mies katselee auton tavaratilaan aseteltua Peräkonttimuseon näyttelyä.
Ermo Leppänen tutustui Peräkonttimuseoon, joka pysähtyi Lahdensivun kodin pihaan kesällä 2021.

Peräkonttimuseo on auton tavaratilaan aseteltu pieni museonäyttely, jonka esineet ja valokuvat tuovat paljon muistoja mieleen. Kiertue pysähtyy kohteessa noin tunniksi, jonka aikana kerrotaan ja muistellaan monia muistoja. Näyttelyä esittelee museolehtori Lila Heinola. Peräkonttimuseon 10-vuotiskiertueelle on suunniteltu myös erikoisohjelmaa.

Ehdota kohdettanne Peräkonttimuseon kiertuepysäkiksi viimeistään perjantaina 26.4.2024. Ota huomioon, että kiertue suunnitellaan viikoille 22 ja 23 seuraavina päivinä: 27.5., 29.5., 30.5., 3.6., 4.6., 5.6., 6.6., 7.6. Kiertuekohteen henkilökunnalta toivotaan yhteistyötä järjestelyissä ja asukkaiden saattamisessa paikalle. Toiminnassa on säävaraus. Kiertuekalenteri julkaistaan toukokuussa Konkarit -kotisivuilla.

Lisätietoja

Lila Heinola
Museolehtori
Puhelin:
040 806 3079
Teksti: Lila Heinola
Kuvat: Lila Heinola
Jaa sosiaalisessa mediassa