19.4.2024 Starttaa työnhaku - Työnhaun seminaarit Ohjaamolla

Ohjaamolla järjestetään neljä alle 30-vuotiaille tarkoitettua työnhakuun liittyvää iltapäivää aiheina mm. työnhaun aloittaminen, työelämän myyttien murtaminen sekä CV ja hakemus. Voit tulla mukaan, vaikka sinulla ei olisi lainkaan työkokemusta tai jos sitä jo löytyy. Seminaareissa keskustellaan työnhaun eri vaiheista rennossa ja avoimessa hengessä. Tapahtumiin on ennakkoilmoittautuminen ja esitys- ja keskustelukieli on suomi.
  • 19.4. klo 14.00 Starttaa työnhaku!

    Keskustellaan työnhaun aloittamisesta: miten pääset konkreettisesti liikkeelle ja mitä kaikkea on hyvä huomioida. Puhutaan kohdentamisesta ja oman osaamisen sanoittamisesta sekä omista taidoista ja motivaatiosta. Mietitään mistä niitä piilotyöpaikkoja voisi löytyä. Samalla avataan termejä ja käsitteitä sekä mietitään myös työnhaun rajaamista.  

     

Kenelle? Sinulle, joka olet hakemassa töitä nyt tai tulevaisuudessa! Tule mukaan keskustelemaan ja saamaan tukea eri työnhaun vaiheisiin. Esityskieli on suomi.

Paikka: Ohjaamo

Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu 1. työnhaun seminaariin Forms-lomakkeen kautta. Max 10 osallistujaa.

Seminaarien tarkoituksena on antaa vinkkejä työnhakuun sekä ylläpitää toivoa ja kannustaa eteenpäin eri tilanteissa. Voit osallistua, vaikka sinulla ei olisi lainkaan työkokemusta!

Teksti: Taru Halme
Jaa sosiaalisessa mediassa