17.5.2024 Työelämän myytit murskaksi - Työnhaun seminaarit Ohjaamolla

Ohjaamolla järjestetään neljä alle 30-vuotiaille tarkoitettua työnhakuun liittyvää iltapäivää aiheina mm. työnhaun aloittaminen, työelämän myyttien murtaminen sekä CV ja hakemus. Voit tulla mukaan, vaikka sinulla ei olisi lainkaan työkokemusta tai jos sitä jo löytyy. Seminaareissa keskustellaan työnhaun eri vaiheista rennossa ja avoimessa hengessä. Tapahtumiin on ennakkoilmoittautuminen ja esitys- ja keskustelukieli on suomi.

17.5.2024 kello 14

Työelämän myytit murskaksi

Työnhakuun/työelämään liittyvien myyttien murtaminen, motivointi ja innostaminen työnhakuun. Mitä tehdä, jos työpaikka ei olekaan sellainen kuin odotin. Miten voin itse vaikuttaa omaan tekemiseeni. Työnhaku ei ole koko elämä: sinä et ole sama kuin työnhaku. 

Kenelle? Sinulle, joka olet hakemassa töitä nyt tai tulevaisuudessa! Tule mukaan keskustelemaan ja saamaan tukea eri työnhaun vaiheisiin. Esityskieli on suomi.

Paikka: Ohjaamo

Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu 1. työnhaun seminaariin Forms-lomakkeen kautta. Max 10 osallistujaa.

Seminaarien tarkoituksena on antaa vinkkejä työnhakuun sekä ylläpitää toivoa ja kannustaa eteenpäin eri tilanteissa. Voit osallistua, vaikka sinulla ei olisi lainkaan työkokemusta!

Teksti: Taru Halme
Jaa sosiaalisessa mediassa