Markkinavuoropuhelukutsu Hervannan jäähallin kahvilatoiminnan järjestämiseksi

Hervannan jäähallin kahvilapalveluja kehitetään järjestämällä markkinavuoropuhelutilaisuus perjantaina 24.5. klo 9 - 11.

Tampereen kaupunki kutsuu mukaan markkinavuoropuheluun palveluntuottajia, jotka ovat kiinnostuneita järjestämään kahvilapalveluja Hervannan jäähallissa arki-iltaisin ja viikonloppuisin. Markkinavuoropuhelun avulla pyritään kehittämään jäähallissa järjestettäviä kahvilapalveluja kuulemalla mahdollisten palveluntuottajien mielipiteitä ja kehitysehdotuksia. Lisäksi he voivat esittää toiveita mahdollisen myöhemmin julkaistavan tarjouskilpailun ajankohdasta.

Markkinavuoropuheluun osallistuminen ei ole edellytys tarjouskilpailuun osallistumiselle, eikä ennakoiva vuoropuhelu sido ketään siihen osallistuvaa tahoa. Osallistuminen tai osallistumatta jättäminen ei vaikuta yrityksen asemaan tulevassa tarjouskilpailussa. 

Markkinavuoropuheluun osallistuvat voivat lähettää tilaisuudessa käsiteltäviä kysymyksiä 23.5. klo 12.00 mennessä sähköpostitse hankinta-asiantuntija Eveliina Sepille: [email protected]. Kutsu markkinavuoropuheluun löytyy julkisten hankintojen Hilma-palvelusta.  

Lisätietoja

Jari Tolvanen
Liikuntapäällikkö
Puhelin:
050 554 5858
Teksti: Satu Lähteenmäki
Kuvat: Satu Jarva
Jaa sosiaalisessa mediassa