Senioreille Iloa ja liikettä -tapahtuma 3.4. Hakametsän jäähallilla

Hakametsän jäähallilla järjestetään keskiviikkona 3. huhtikuuta 2024 kello 10–14 ikääntyneille suunnattu liikuntapäivä.

Tapahtuma nimeltä "Senioreille Iloa ja liikettä Hakametsässä" tarjoaa liikuntatuokioita, luentoja hyvinvoinnista ja terveydestä sekä mahdollisuuden tutustua Tampereen kaupungin liikuntapalveluiden toimintaan, eri yhdistyksiin ja senioripalveluihin. Lisäksi jäähalli toimii turvallisena kävelytilana tapahtuman ajan.

-Ikäihmisten hyvinvointia ja arjessa pärjäämistä on tuettava monipuolisilla keinoilla. Tapahtumat ovat hyviä paikkoja paitsi edistää liikkumisen iloa, myös mahdollistaa sosiaalista kanssakäymistä ja yhteisöllisyyttä. Toivon, että mahdollisimman moni hyödyntää kaupungin tarjoamia erilaisia terveyttä tukevia tilaisuuksia, pormestari Kalervo Kummola alleviivaa.

Tapahtuman taustalla ovat Tampereen kaupungin Hakametsässä järjestämät työpajat senioreille, joissa keskusteltiin liikunnan merkityksestä ja mahdollisuuksista sekä sisätiloissa tapahtuvan kävelyn tarpeesta erityisesti talvikuukausina.

Kaikille avoin urheilun, liikunnan ja hyvinvoinnin keskus

Tulevina vuosina jääurheilusta tunnettu Hakametsä uudistetaan monipuoliseksi urheilun, liikunnan ja hyvinvoinnin keskukseksi, nimeltään Hakametsä Sport Campus. Tapahtuma antaa esimakua tulevasta.

- Haluamme tehdä jäähallin aluetta tutuksi eri kohderyhmille ja innostaa heitä liikkumaan. Tapahtuma tarjoaa myös mahdollisuuden jutella ja viettää aikaa muiden seurassa sekä nauttia päiväkahveista, kertoo Tampereen kaupungin projektisuunnittelija Pia Naskali.

Tapahtuma on maksuton ja sisältää kahvitarjoilun. Lisäksi paikan päällä on mahdollista ostaa lounasta. Sisäänkäynti jäähallille tapahtuu entisestä lipunmyynnin tilasta, ja täysin esteetön sisäänkäynti on AC-ovella jäähallin pohjoispäädyssä. Tapahtuman järjestävät Tampereen kaupunki yhteistyössä Hakametsä Sport Campus -kehittäjien kanssa.

Lisätietoja

Pia Naskali
Projektisuunnittelija
Puhelin:
040 548 1294
Jaa sosiaalisessa mediassa