Inhumane-näyttelyssä jäljelle jäävät vain hevoset

Galleria Vivissä avautuu tiistaina 26.3. Halla Hannelinin Inhumane -näyttely, joka pistää kävijät pohtimaan sitä, pääsemmekö lopulta eroon epäinhimillisyydestä.

– Käsittelen taiteessani abstrakteja teemoja eläin- ja ihmisaiheiden kautta. Työni ovat pääsääntöisesti esittäviä ja jokseenkin realistisia. Haluan lisätä mielenkiintoa teoksiini yllättävillä rajauksilla ja epätavallisilla maalauspohjilla, Hannelin kertoo. 

Näyttelyssä pääosassa ovat hevoset. Hannelin kokee hevoset aiheena itselleen erityisen rakkaaksi. Hevosissa yhdistyy samanaikaisesti voima ja herkkyys, jonka taitelija kokee erityisen puhuttelevana. Näiden elementtien teema toistuu myös hänen muita aiheita käsittelevissä töissään.

Mikä on galleria Vivi?

Galleria Vivi on Tampereen kaupungin nuorisopalvelujen näyttelytila, joka tarjoaa nuorille 9–29-vuotiaille taiteentekijöille mahdollisuuden saada omaa taidettaan esille. Galleria on avoinna asiakkaille maanantaista perjantaihin klo 9–20 ja sinne on vapaa pääsy. Näyttelytila sijaitsee nuorten kulttuurikeskus Monitoimitalo 13:n ensimmäisessä kerroksessa osoitteessa Pellavatehtaankatu 4. Inhumane -näyttely on avoinna 12.4. saakka.
 
Näyttelyhaku lukuvuodelle 2024–2025 on avoinna 31.3.2024 saakka. 

Lisätietoja

Piritta Brusi
Kulttuurituottaja
Puhelin:
040 096 2264
Jaa sosiaalisessa mediassa