Avoimet ovet työväenopistossa -tapahtuma 13.4.2024 Sampolassa – maksuttomia työpajoja ja näytetunteja kaikenikäisille

Tampereen seudun työväenopisto kutsuu kaikki alueen asukkaat ja vierailijat mukaan juhlistamaan 125-vuotistaivaltaan avoimien ovien päivään Sampolaan lauantaina 13.4.2024 klo 13–18. Ohjelmassa on kymmeniä maksuttomia näytetunteja, työpajoja ja esityksiä kaikenikäisille.
Tapahtuman kuvituskuva, joka koripallo, maalaus, henkilöitä auditoriossa ja liikumassa.
Avoimien ovien tapahtuma Tule, kokeile, innostu! tarjoaa kymmeniä maksuttomia työpajoja kaikenikäisille Sampolassa.

Tule, kokeile, innostu! – avoimet ovet työväenopistossa -tapahtuma levittäytyy lauantaina 13.4.2024 klo 13–18 eri puolille Sampolaa. Näytetunneilla ja työpajossa yleisö pääsee tutustumaan niin filosofian, kielten ja kulttuurin kuin kuvataiteen, kädentaitojen, liikunnan, musiikin, sanataiteen ja valokuvauksen tunneille.

Avoimien ovien päivä tarjoaa tekemistä kaikenikäisille ja huomioi myös perheen pienimmät. Lapsille ohjelmassa on muskareita, liikuntaleikkejä ja temppurataa sekä perhemaalausta. Päivästä voi myös nauttia seuraamalla opiskelijaryhmien esityksiä, ja muun muassa teatteria on tarjolla sekä suomeksi että englanniksi.

Kaikki työpajat, näytetunnit ja esitykset ovat maksuttomia. Niihin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, ellei toisin mainita.

Avoimet ovet työväenopistossa on kaikille avoin kansanjuhla. Työväenopisto juhlii 125-vuotista historiaansa yhdessä Tampereen seudun asukkaiden kanssa, jotta kaikilla olisi mahdollisuus kokea, tehdä ja oppia uutta – itse ja yhdessä muiden kanssa. Tapahtuma on osa valtakunnallista sivistyksen teemavuotta.

Mukana avoimien ovien päivässä on myös opiston 100-vuotias opiskelijayhdistys Tampereen seudun työväenopiston opiskelijat ry.

Teksti: Katri Heinänen
Kuvat: Katri Heinänen
Jaa sosiaalisessa mediassa