Näyttelyhaku Tampereelle nyt avoinna

Tampereen kaupunkikulttuuriyksikön näyttelyhaku on käynnissä 21.2.–28.3.2024. Näyttelytiloja on yhteensä neljä ja niillä on erilaiset profiilit.

Näyttelyhaku on avoin ammattikuvataiteilijoille sekä taiteen eri yhteisöille. Avoimessa haussa on nyt neljä tilaa: Keskustorilla ympäri vuoden avoinna olevassa Kulttuuritalo Laikussa Galleria ja Studio sekä Kaukajärvellä kesäisin toimivassa Haiharan taidekeskuksessa Kartano ja Talli.

Laikun Galleria on suunnattu visuaalisen kulttuurin ja taiteen ryhmänäyttelyille. Sitä voivat hakea myös kulttuurialan kolmannen sektorin toimijat, yhdistykset, seurat ja festivaalit. Laikun Studio on puolestaan tarkoitettu ammattikuvataiteilijoiden käyttöön ja se on profiloitunut ajankohtaisen ja uuden nykytaiteen näyttelytilaksi.

Haiharan taidekeskuksen päärakennus Kartano on tarkoitettu ammattikuvataiteilijoiden ja -ryhmien näyttelyille. Haiharan taidekeskuksen Talli on suunnattu taiteenharrastajille: opistoryhmille, yhdistyksille, seuroille ja alan kouluille.

Näyttelyhaku aukeaa keskiviikkona 21.2.2024 klo 8.00 ja päättyy kiirastorstaina 28.3. klo 15.45. Tiloihin, hakuehtoihin ja muihin käytäntöihin voi tutustua laajemmin verkkosivuilla.

Lisätietoja

Irma Puttonen
Johtava koordinaattori
Puhelin:
050 553 8673
Jaa sosiaalisessa mediassa