Koulujen väliset jääkiekon loppuottelut kisattiin Nokia Areenalla ystävänpäivänä

Koulujen väliset jääkiekkokisat ovat palanneet Tampereen perusopetukseen. Loppuottelut pelattiin Nokia Arenalla ystävänpäivänä 14.2.2024.

Eri koulupoluilla kisattiin omat karsintaturnaukset eri sarjoissa, joista parhaimmat valittiin jatkoon loppuotteluun. Höntsysarjat tytöille ja pojille tarjosivat kaikille jääkiekosta innostuneille mahdollisuuden osallistua kisaan.

Apulaispormestari Matti Helimo iloitsee siitä, että jääkiekon koulujenvälisiä päästään taas kisaamaan Tampereella. Alkusysäyksen kisojen palauttamiselle antoi pormestari Kalervo Kummola.

-Alusta asti näimme tärkeänä saada mahdollisimman moni tyttö ja poika perusopetuksesta mukaan. Lähtökohta oli saada koulujenvälisiin paljon kaiken tasoisia pelaajia vasta-alkajista vakiharrastajiin. Tässä onnistuttiin, kun mukaan oli mahdollista tulla, vaikka ei varusteita omistaisikaan. Kaupungin puolesta haluan kiittää järjestäjää Tamspirit Oy:tä. Alkuturnaukset ja lopputurnaus saatiin paukkupakkasista ja bussilakoista huolimatta kisattua. Turnauksen henki oli positiivinen ja jopa 400 tyttöä ja poikaa oli mukana, sanoo sivistyspalveluista vastaava apulaispormestari Matti Helimo, joka jakoi kisojen palkinnot.

Kilpasarjoissa kultamitalista taistelivat Tesoman, Sammon, Koivistonkylän ja Kaukajärven koulujen joukkueet. Voiton veivät Tesoman koulun 3. – 4.-luokkalaiset sekä Sammon koulun 5. – 6.- ja 7. – 9.-luokkalaiset.
 

Apulaispormestari jakaa palkinnot koululaisille jääkiekkoilijoille kentällä.
3. – 4.-luokkalaisten kilpasarjan voiton vei Tesoman koulun joukkue. Apulaispormestari Matti Helimo jakoi voittajille palkinnot.
Koululaiset yleisönä Nokia Arenan katsomossa.
Nokia Arenalla oli runsaasti kannustajia paikalla.

Lisätietoja

Matti Helimo
Apulaispormestari
Puhelin:
040 513 8625
Kuvat: Laura Happo
Jaa sosiaalisessa mediassa