Lasten ja nuorten ideoille jaettiin Masseista mahiksia -toimintarahaa

Massipäivässä lapsista ja nuorista koostuva raati päätti Masseista mahiksia -toimintarahan jaosta. Rahaa myönnettiin 58 hakijaryhmälle.

Massipäivä koostui kahdesta osuudesta: messuista ja gaalasta. Messuilla ryhmät esittelivät ideaansa lapsista ja nuorista koostuvalle raadille sekä päivään osallistuville koululuokille.   

– Päivä oli täynnä energiaa, luovia esittelytapoja ja lapsia ja nuoria, jotka olivat tulleet kertomaan antaumukselle omasta ideastaan, kertoo Tampereen kaupungin nuorisopalveluiden nuoriso-ohjaaja Justiina Lampila.

Päivä huipentui Massigaalaan, jossa julkaistiin toimintarahan saajat. Päätösehdotukset toimintarahan jaosta teki lapsista ja nuorista koostuva raati, joka huomioi päätöksissään omat arvionsa sekä koululuokkien äänestykset. Rahaa myönnettiin 58 hakijaryhmälle 50–1000 euroa ryhmää kohden. Lisäksi gaalassa esiintyi Järrä & Koskelan J, jotka esittivät ensisoittona toimintarahan uuden tunnuskappaleen Massii ja mahiksii.  

Tampereen kaupungin liikunnan ja nuorison, perusopetuksen sekä varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen palveluryhmien Masseista mahiksia -toimintarahalla halutaan tukea lasten ja nuorten itse ideoimaa tamperelaisille lapsille ja nuorille suunnattua toimintaa. 

Lisätietoja

Justiina Lampila
Koordinaattori
Jaa sosiaalisessa mediassa