Kaukajärven ja Annalan asukkailta kysytään tarkennuksia tämän vuoden kehittämiskohteisiin

Tampereella on käynnissä Kaukajärven ja Annalan kaupunginosaohjelma vuosina 2023-25. Kaupunki tiedustelee 12.2.-25.2. avoinna olevalla kyselyllä asukkailta tarkennuksia tämän vuoden suunnitelmiin. Niistä kyselyssä ovat mukana Haiharan kartanon alueen kehittäminen, vapaa-aikatalon ulkokuntosali, valaistus, sekä luonnonhoidon talkoiden kohteet.
Lehtipuiden ympäröimä piha, jonka ympärillä rakennuksia. Oikealla punaisen hirsitalon pääty, keskellä punainen harjakattoinen rakennus. Vasemmalla matala punainen rakennus, jonka edessä aidattu terassi. Rakennuksessa avokuisti. Pihalla rakennusten edessä pöytiä ja tuoleja.
Haiharan kartanon alue on yksi kyselyssä mukana olevista kehityskohteista.

Jos vastaamiseen haluaa apua, voi kyselyn täyttää myös kaupungin työntekijän avustuksella. Tätä varten järjestetään kolme tilaisuutta:

ke 14.2 klo 15-16 Annalan Sale (os. Annalankatu 3)

su 18.2. klo 11-14 Haiharan kartano (os. Haiharankatu 30)

ma 19.2. klo 13-15 Kaukajärven S-Market (os. Keskisenkatu 5)

-Toivomme, että mahdollisimman monella on halutessaan mahdollisuus vastata sähköiseen kyselyyn ja siksi järjestämme mahdollisuuksia eri puolilla Kaukajärveä ja Annalaa tulla vastaamaan siihen yhdessä työntekijän kanssa, kertoo kaupunginosaohjelman projektipäällikkö Henna Kuitunen.

Kyselyyn vastaaminen on myös tuetusti täysin anonyymia, eli vastaukset käsitellään luottamuksellisesti, eikä tuloksista voi tunnistaa yksittäisiä vastaajia. Linkki kyselyyn löytyy sivun alalaidasta. Vastanneiden kesken arvotaan pieniä lahjakortteja. 

Saatuja vastauksia käytetään suunnittelun tukena ja yhteenveto niistä julkaistaan myöhemmin Kaukajärven ja Annalan verkkosivulla. Lisätietoja kaupunginosaohjelmasta löytyy verkkosivun lisäksi Facebookista.

Lisätietoja

Henna Kuitunen
Kehittämiskoordinaattori
Puhelin:
041 730 6693
Teksti: Ismo Lehtonen
Kuvat: Laura Happo
Jaa sosiaalisessa mediassa