Kahdet napit ja neljää reikää -näyttely esillä Galleria Vivissä helmikuussa

Nuorten kulttuurikeskus Monitoimitalo 13:n Galleria Vivissä on helmikuussa esillä Suttasinee Chokwasin (SUTTA) näyttely, joka pitää sisällään niin akvarellitöitä kuin digitaalisia piirustuksia. Näyttely on avoinna 8.2.–5.3.2024.

Teoksissaan SUTTA sukeltaa syvälle omaan pieneen kuplamaailmaan. 

–Yksinäisyys ei aina ole jotain negatiivista, sillä sekin kuuluu ihmisen kasvuun. Yksin oleminen voi olla joskus jotain niin rauhallista, että sitä haluaa vaalia, Sutta kertoo näyttelynsä teemaan liittyen.

Galleria Vivi on Tampereen kaupungin nuorisopalvelujen näyttelytila, joka tarjoaa nuorille 9–29-vuotiaille taiteentekijöille mahdollisuuden saada omaa taidettaan esille. Näyttelyhaku lukuvuodelle 2024–2025 on avoinna 31.3.2024 saakka. Galleria on avoinna asiakkaille maanantaista perjantaihin klo 9–20 ja sinne on vapaa pääsy. Näyttelytila sijaitsee nuorten kulttuurikeskus Monitoimitalo 13:n ensimmäisessä kerroksessa osoitteessa Pellavatehtaankatu 4.

 

Lisätietoja

Piritta Brusi
Kulttuurituottaja
Puhelin:
040 096 2264
Jaa sosiaalisessa mediassa